25 beste og naturlige hjemmehjelpemidler for fordøyelsesbesvær | Stiler på livet | progressivenewsdaily.com

25 beste og naturlige hjemmehjelpemidler for fordøyelsesbesvær | Stiler på livet

Fordøyelsesbesvær i medisinsk henseende er dyspepsi som er uro i magen på grunn av tilstedeværelsen av mat som ikke er fordøyd. Indigestion er i hovedsak et tilfelle av opprørt mage hvor den berørte personen lider av kramper, brennende følelser i brystet, surhet, svimmelhet og overordnet uro.

25 beste og naturlige hjemmehjelpemidler for fordøyelsesbesvær | Stiler på livet

Magen føles oppblåst og appetitten går for å kaste. Fordøyelsesbesvær fører ofte til oppkast og i ekstreme tilfeller løsner også bevegelser. Dette skjer vanligvis når man spiser ekstremt krydret eller foreldet mat som ikke passer til magen. Denne tilstanden er ikke alvorlig og kan håndteres hjemme med visse rettsmidler tilgjengelig hjemme. Herding fordøyelsesbesvær på raskeste måte mulig med disse nyttige all tid tilgjengelig naturlige rettsmidler som kan holde fordøyelsesbesvær ut av ordlisten. De 25 beste hjemme rettsmidler for dårlig fordøyelsesproblem er diskutert nedenfor.

Enkel og naturlig hjemme rettsmidler for fordøyelsesbesvær:

1. Kjærnemelk:

butter~~POS=TRUNC

En av de beste hjemme rettsmidler for å kurere fordøyelsesbesvær er kjernemelk. Det er forberedt ved å legge vann til ostemasse og churning det godt. Du kan legge cumin frøpulver for å forbedre effektiviteten av kjernemelk. Det er en øyeblikkelig pacifier og hjelper til med å rydde surheten som kan være årsaken til dårlig fordøyelse.

Se mer: Hjem Remedy For Memory Loss

2. Lime og ingefær:

Sitron and Ginger

Dette middelet er veldig enkelt da begge ingrediensene er lett tilgjengelige i alle husholdninger. Ta like store mengder kalk og ingefærjuice og bland det i et glass vann. Legg til en teskje honning. Det må tas hensyn til å holde temperaturen på vannet varmt. det burde ikke være veldig varmt. Å drikke dette etter et tungt måltid vil sikkert forhindre dårlig fordøyelse

3. Baking soda behandling for dårlig fordøyelse:

baking soda 854

Baking soda er en annen ingrediens som er lett å finne i nesten alle hjem, og dette er et veldig praktisk middel for å gi øyeblikkelig lettelse. Alt du trenger å gjøre er å legge til en teskje brus til et lite glass vann og drikk det umiddelbart. Mange foretrekker å legge lime og salt til brusvann og drikke for bedre resultater

4. Hvitløk og soya:

Hvitløk-og-soya

Dette er en utmerket kombinasjon for rydding av fordøyelsesbesvær. Selv om det ikke er så populært, er det svært effektivt. Dette gir mye lettelse i magekramper og smerter som oppstår på grunn av fordøyelsesbesvær. Ta knust hvitløk og soyaolje i like mengde og masser det på magen rundt navleområdet. Det er sikkert å gi pusterom i magesmerter

Se mer: Hjem Remedies For Keloids

5. Appelsinjuice:

oransje Juice

Nei, ikke et glass fullt, men bare noen få skjeer appelsinjuice viser seg å være en utmerket kur for å lindre flatulens. Å være på en trygg side som spiser en appelsin etter et tungt måltid, kan forhindre at ubehag oppstår. Appelsinjuice er en av de beste hjemme rettsmidler for dårlig fordøyelsesproblemer.

6. Biskopens ugress:

Biskop Weed flower

Biskops gress er faktisk et annet navn for carom frø. Pulver en teskje av carom frø, legg til rock salt varme det litt og gulp denne blandingen ned med et glass vann. Det er utrolig å kurere fordøyelsesbesvær.

7. Coriander og Kuminfrø:

koriander and Cumin Seeds

Både spisskummen og koriander er kjent for sin fordøyelseskvalitet. Hvis du føler deg urolig, ta frøene til begge, knuse dem og smør det pulverformede med et glass vann. Det vil oppdatere magen og hjelpe maten å slå seg ned lett.

8. Druer:

druer

Drue er en frukt som ikke bare er næringsrik, men hjelper også fordøyelsen. Like oransje, selv druer er kjent for å fjerne eventuelle fordøyelsesbesvær som kan oppstå etter å ha spist en tung middag. Druer er perfekte og naturlige hjem rette for å kurere fordøyelsesbesvær.

Se mer: Øreinfeksjon hjemme rettsmidler

9. iskrem:

is cream

Isk bringer gnist i hvert barns øyne og er også et sikkert skudd for å lindre en opprørt mage eller surhet som kan oppstå på grunn av fordøyelsesbesvær. Tilstedeværelsen av vanilje essens virker som pacifiers og avkjøler magen ned. Det er utmerket for å lindre hjerteforbrenning.

10. ingefær:

ingefær 2

Hjem rettsmidler for fordøyelsesproblemer vil først snakke om et godt brukt krydder som alltid finner sin vei i mange av de varme krydderetterne. Selv om det er for høyt opptatt, kan ingefær i dagligdagen stabilisere kostholdet og bryte ned maten godt, slik at fordøyelsen kan opprettholdes i full helse. Ginger ale kan også være et godt middel.

11. Kamille:

kamille Tea

Kamille er et naturlig urtemiddel for å holde fordøyelsen i kontroll. Urter legger til en smak for din drink, mens den aromatiske kamilleblomsten i teformen tar seg av den uhøflig maten, slik at produktiv fordøyelse kan begynne. Kamille er også kjent for å øke stoffskiftet i kroppen og skape aversjon fra gass og oppblåsthet.

12. Olivenolje:

Oliven Oil for dry hair

Olivenolje er et vanlig husstandsnavn som vi ofte finner i mange av de spesielle søndagsbrunsjretter. Olivenolje brukes til å lage mat, da det gir en ypperlig smak å briste i smaksløkene dine. Imidlertid har hjemmehjelp for fordøyelsesbesvær også olivenolje å spille en rolle i det. Bortsett fra å tillate jevn tarmbevegelse, stimulerer olivenolje leverenceller og muliggjør rask opptak av næringsstoffer, slik at du blir fri for fordøyelsesbesvær.

13. Apple Cider eddik:

eple cider vinegar with apples

Apple cider eddik er den eneste drikken som har både en sur og alkalisk effekt, og er derfor den perfekte fordøyelsesbesværet hjemmehjelp. Apple cider eddik i en teskje kan legges til et glass vann og en tabell skje med honning og gjøre en sunn start på dagen din.

14. Fenugreek for fordøyelsesbesvær:

Bukkehornkløver 3

Fenugreekfrø er høyt i fiberinnhold og vil gi deg mulighet til å fordøye maten din i et fartfartsnivå. Fenugreek er også kjent for å være rik på antioksidanter og kan rense systemet ditt av de akkumulerte toksiner som kan være en partner i kriminalitet når det gjelder fordøyelsesbesvær.

15. Epsom Salt:

epsom salt

Epsom salt kan knyttes til fordøyelsesbesvær hjemme. Her fordelene ved Epsom salt er ikke bare begrenset innen fordøyelseskantene, men også i å kurere milde problemer knyttet til gass, oppblåsthet og mindre varmeforbrenninger. Her legger vi til en halv te skje med Epsom salt til et glass fullt vann og har problemer med fordøyelsesproblemer fly vekk.

16. Fennikelfrø:

fenikkel seed

Fennikelfrø er naturens naturlige flatulensmiddel. Hot krydret mat kan virkelig påvirke fordøyelsen. Giftene som er samlet i løpet av dagen, kan legge det til kolonproblemene, og snart vil fordøyelsen gi smerte og ubehag. Fennikelfrø kan brukes som en pulverblanding til vann eller kan enkelt gjøres te.

17. Grønn te:

grønn tea

Det naturlige middel til kroppsavgift, grønn te er definitivt urtepleie du savnet ut på alle disse dagene med dårlig fordøyelse. grønn te er en legemiddel toksin vaskemaskin som spyler ut giftstoffer som hjelper vekttap og kan også brukes til å stimulere metabolisme slik at fordøyelsen kan holdes på de sunneste. Bytt morgenkaffen med og kvelden melkte med en kopp grønn te.

18. Coriander å kurere fordøyelsesbesvær:

koriander leaves 45

Koriander er en ypperlig grønn som ofte matcher opp til krefter som brokkoli og kalebass. Koriander som har en hyggelig smak, gir ofte økt følelse av smak til gruben din og mens du smelter på parabolen, erstatter koriander i systemet ditt gass og fordøyelsesbesvær med rask metabolisme og sunn tarm.

19. Banan:

banan fruit

En stabil kilde til kalium og en sunn frukt med morgenblandingen din, er banan alltid anbefalt under feil tarmproblemer. Det sikrer jevn arbeid av tarmsystemet mens du legger til sterk ernæring i kroppen din. Med en tydelig tarm fordøyelsesbesvær kan aldri være en hindring for deg.

20. Kardemomme:

Grønn Cardamom

Kardemomme er en spesiell krydder som tilfører særegen smak til dine smakfulle retter, mens krydderet rydder ut systemet ved å sette på tarm og gallsaft for å produsere riktig fordøyelsessaft. På den måten kan det rydde ut fordøyelsesbesvær og gi deg lettelse fra fremtidens muligheter.

21. Urter:

urter

Urter i sitt beste legger ikke bare smak til maten, men hjelper også med å øke fordøyelsesprosessen. Samtidig kan metabolisme økes. Vanlige urter som man bør bruke er persille, basilikum, selleri eller timian.

22. Ispose:

Is Pack

Mye som en hetpose, i en situasjon med fordøyelsesbesvær, tynger alltid på ispakke kompresjonsbehandling. Mageområdet, spesielt diafragma eller mage, kan forårsake en oppvarmet brennende følelse. Varmen forverrer smerten, og det er derfor en varm kaldkompress på magen din på dette tidspunktet vil avkjøle prosessen og chillen kan faktisk hjelpe til med å lindre fordøyelsesbesvær.

23. Kumminfrø:

karve Cumin seeds

Kummen for magen er alltid et middel som du kan hvile på dine forsikringer på. Her i denne krydderdelen er smaken den minste gode fordelen du kan høste fra spidskommen. Spice i seg selv bærer fordelene med å utvikle fordøyelsesprosessen med en rask hastighet, samtidig som du gir deg masse til tarmen, slik at baderommet ditt kan alltid vise seg å være fruktbart.

24. Sitronte:

Sitron Ginger Tea

Sitron eller kalk er en astringent i naturen og er alltid ansett som naturens måte å avgifte kroppen din på. Sitron eller kalk blandet med en te skje med honning i svart te etter et tungt måltid kan hjelpe deg med å holde fordøyelsen din i sjakk. Honningen er en naturlig helbreder som fremmer rask metabolisme med kalk som tilsetter antioksidanter til fordøyet grub.

25. Øl:

Hjem Remedies For Indigestion Beer

Hva er det beste som alle menn liker under en oppvarmet lørdag fotballkveld kveld? Ha det gøy med et par ølkasser og miste fordøyelsesbesværet som du gjør. Øl eller ingefær ale er sannsynligvis den eneste alkoholen som lar deg fordøye maten raskt og enkelt, så vask det spikeste av måltidene med en kjølt flaske øl.

Fordøyelsesbesvær kan skje når som helst hvor som helst. Dette er ikke noe vi kan kontrollere på egen hånd. Imidlertid hindrer fordøyelsesbesværet fra å ødelegge dagen din sikkert et middel som vi kan all kompetanse oss selv i. Fordøyelsesbesvær er lett å kurere ved hjelp av elementene fra dagligdagslisten din.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 95 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map