18 Best Tan Removal Creams i India som er bevist | Stiler på livet

Tan er det blekgule eller gyldne laget over huden som vanligvis dannes på grunn av ekstremt underkastelse til solen. På grunn av soling, mister huden sin naturlige glød og ser mørkere og stiv ut enn originalen. Det er mange solkrem og lotioner som skal brukes før du går ut i solen. Selv om vi alle er klar over dette problemet, bruker bare noen av oss solkrem før de går ut.

Hudfargefjerningskremer bruker effektivt aktive ingredienser som fungerer godt i henhold til dermatologer. I tilfelle du er ute etter noen dramatiske resultater, blir du skuffet. Tan fjerning kremer gjør akkurat det de hevder; fjern tan.

Solbrun er tydelig og uunngåelig, spesielt når temperaturen stiger høyt. Det er av avgjørende betydning at selvomsorgen bør tas ikke av hensyn til mote, men også å holde helsen i tankene. Selv om soling bare litt kan være en god eksponering for huden din, kan for mye av vitamin D fra solen gjøre effekten omvendt, muligens ta en svindel til verre.

Best Tan Removal Creams i India for menn og kvinner:

Her har vi en liste over 18 beste tan fjerning kremer som vil gi skinnende og skinnende hud.

1. Naturens Essence Lacto Tan Clear Cream For Face:

Natur'S Tan Removal Cream For FaceLacto tan klar krem ​​for ansiktet av naturens Essence er det neste til perfekt. Denne krem ​​er fylt med melkeproteiner, geraniumolje osv. Det bidrar til å fjerne solbrun og bringe naturlig glød og rettferdighet tilbake til huden. Det er et av de mest anbefalte og effektive produktene som er tilgjengelige i markedet for øyeblikket.

2. Lacto Bleach Tan Removal Cream For Face, Hands And Legs:

lacto Bleach Tan Removal Cream For Face, Hands And Legs

Denne melken og honningberikte hudbrunkrem hjelper deg med å fjerne den epidermale solbrunken, noe som vil bidra til å gjenopprette hudens naturlige rettferdighet. Det forhindrer også pigmentering på grunn av skadelig sol. Den matte effekten i krem ​​er ideell for varmt klima og holder huden trygg mot den skadelige effekten av solstrålene. Den har lavendelolje som regulerer oljebalansen i huden din, slik at huden din ikke ser fett ut.

3. Lotus Herbals Tan Removal Pack DeTan For Face:

Lotus Herbals Tan Removal Pack DeTan For Face

En annen fantastisk tan fjerning krem ​​for ansikt fra Lotus Herbals er DeTan ansiktspakken. Denne fløten har vist seg å være et effektivt tan-fjerningsmiddel. Personlig trodde jeg dette var en av de beste og effektive tan-fjerningskremene.

4. Lotus Herbals Anti Tan Sunblock Cream For Face, Hands And Legs:

Lotus Herbals Anti Tan Sunblock Cream For Face, Hands And Legs

1

Lotus Herbals har brakt dette flotte produktet som bidrar til å beskytte mot solbrenthet. Denne krem ​​er lastet med beste belysningsmidler som kiwi og lime blossom.etc som kan forynge UV-skadet hud effektivt. Dessuten på ansiktet, kan denne solkremkrem påføres på hender og ben også.

5. VLCC Tan Removal Cream Clear Tan:

VLCC Tan Removal Cream

Denne VLCC tan fjerning ansiktspakke inneholder agurk, ananas og mulberry ekstrakter som letter og myker huden din. Den naturlige frukter ekstraktet er unikt blandet med ayurvedic urter, og arbeider i huden lightening kombinert med rensing, stimulerende, glattende mykning og nærende fordeler med en kremaktig myk pakke. Ideell til bruk to ganger i uken og passer for alle hudtyper.

6. Himalaya Tan Removal Cream:

Himalaya Tan Removal Cream

Himalaya Tan Removal Orange Peel-Off Mask er en effektiv blanding av noen av de beste naturlige huden lightening godhet av appelsinskall og honning som gjør den til den beste solbrente fjerningsfløten. Orange Peel kontrollerer melaninsyntesen, og den dobbelte peeling-effekten bidrar til å fjerne hudfargen. Det vil også effektivt lyse hudtonen. Honning bidrar til å fukte huden.

7. Lakme Sun Expert Skin Lightening Gel:

Tan Removal Creams - Lakme Sun Expert Skin Lightening Gel

Gelbasen gjør dette til en av de aller beste favorittene for oljepåfyllte skinn, mens gelen også sikrer at tørr hud ikke tørker eller knekker for mye. Passer derfor for det meste av alle hudtyper, gjør lysende gelkrem på de dypere epidermale nivåene lysende hudtonen spesielt i de ujevne områdene. Innen dager forsyner solflater og tan-flekker som avslører glødende sunn hud. Lakme etter sol gel er vurdert som den beste anti-tan krem ​​av skjønnhetseksperter.

8. Clarins White Plus Whitening Repairing Cream:

Clarins White Plus Whitening Repairing Cream

Dette er en av de beste kremer for å gjenopprette ren renhet i huden. Produktet leveres med Raspberry, Alchemilla og er lastet med Vitamin C. Det fjerner de solbrente flekkene og kan påføres på andre områder som nakke. Dette er en nattkrem og må brukes før du går og legger deg. Det virker hele natten og fjerner alle slags mørke flekker og fungerer også som en beste tan-fjerningskrem.

Se mer: Beste Tan Removal Behandlinger

9. Aurave-ren, lysende blekningsstråle Sunblock SPF 30:

Auravedic Pure Brightening Whitening Radiance Sunblock SPF 30

Dette er den ideelle lotionen for å fikse solbeskadiget hud. Sammen med å holde huden næret beskytter den huden mot en rekke ytre forurensninger. Denne non-sticky lotionen kan brukes som en maske for å beskytte huden mot solstråler. Det er en av de beste solbruntekremene.

10. Olay Natural White Fairness Cream:

Olay Natural White Fairness Cream

Denne krem ​​fungerer hele natten og gjør huden lys som aldri før neste morgen. I tillegg til å etablere en rett tone, reduserer den tette mørke flekker i huden.

Se mer: Slik fjerner du Sun Tan

11. Makari Anti-UV Whitening Cream:

Makari Anti-UV Whitening Cream

Sammen med hudbleking forhindrer denne krem ​​dannelsen av ytterligere brunfarge og oppretter en klar hudfarge. Den unike egenskapen om denne solbrentkremet er at den passer for alle hudtyper. Karakteren for denne tan fjerning krem ​​står høy.

12. Garnier White Complete Multi Action Fairness Cream For Night:

Tan Removal Cream Garnier White Complete

Denne ikke-klebrig krem ​​fukter huden din veldig godt og utrydder de mørke flekkene. Det reduserer sløvhet og pigmentering. Denne merkevaren krem ​​er kjent for hudbeskyttende produkter. Denne krem ​​fjerner huden din brunbrun permanent.

Se mer: Anti Tan produkter

13. Riktig og feilfri Suntan Removal Cream:

Rettferdig & Flawless Suntan Removal Cream

Hvis du vil gi jevn rettferdighet til huden og gjøre den elastisk. Denne solbrentfjerningskrem er ikke en nattkrem, men samtidig ugudelig effektiv. Du kan bruke denne kremet før du går til utsiden. Dette er en av de mest effektive solbeskyttelsen kremer for hud som kan gi feil mindre hud for alltid.

14. Sun Ban Tan Removal Cream:

Tan Removal Creams - Sun Ban Tan Removal Cream

Sattvik Organic's solfjerningsbrennkrem er en av en slags solbeskyttelseskrem som passer for alle hudtyper. Tvinge blemmer og varmeutslett bort, flyter kremet videre for å fjerne tanplaster ved å gelle inn i huden og skrubbe av de dype tanmerkene som forårsaker ujevn hudtone. Fornyelse av hudfarge og å gi deg et friskt utseende er den første prioriteten.

15. Bio Mantra D Tan Clear Cream:

Tan Removal Creams - Bio Mantra D Tan Clear Cream

Sitrongressolje og melkeprotein blandet med honning skaper dette perfekte solfjerningsmiddel som suger seg i huden og virker på melaninene som letter huden fra dypt inne. Unisex og egnet for alle hudtyper, kommer dette også med UV og solbeskyttelse som gjør det til et passende valg å bli slitt ute på en solrik sommerdag. Dette kan også behandles som en av de beste tan-fjerningskremene for hender.

16. Auravedic Pure Lightening Pisket Kroppskrem:

Tan Removal Creams - Auravedic Pure Lightening Whipped Body Cream

Organisk blir ikke bedre enn dette, siden denne kroppskremet med mango-ekstrakter pisker opp en spesiell sammensetning av plante- og frukternæring, den første i linjen som papaya. Mango smør, oliwax, kokum smør alle geler i sammen for å hydrere fuktighet og viktigst lette hudtonen. Tan patches begynner å falme fra første gangs bruk, da dette er en av de beste tørre kroppsproduktene for fjerning av kroppsbrun.

17. Spinz Sun Tan Remover Instant de-Tan Cream:

Tan Removal Creams - Spinz Sun Tan Remover Instant De-Tan Cream

Øyeblikkelig strålende hud- og brunfjerning nå tilgjengelig pakket i en praktisk rørbeholder av Spinz, fungerer denne solbrent fjerneren som en ypperlig skrubbe skrubing bort de stædige solbrent flekkene og flekkene. Dette er ikke en blekekrem som gjør den egnet til daglig bruk. For den beste tan fjerning krem ​​erfaring, prøv Spinz og få umiddelbare resultater fra den første dagen i bruk.

18. Organic Therapie Sun Tan Eraser:

Beste Tanning Cream Organic Therapie Sun Tan Eraser

Dette er uten tvil en av de beste tanfjerningene i India, det er nøyaktig, alt organisk og 100% veganer gir saffron og hvit perleekstraktformel å blande sammen for å gi deg den perfekte solskinnende glødende huden, sans de ujevne solbrentene. Nøyaktig anvendelse på punkt kort etterfulgt av vasking av, regelmessig fader selv de mest stædige solbrennmerkene som forlater huden frisk og jevn.

Velg riktig anti-tan krem ​​og tan fjerning krem ​​som passer ditt ansikt. Hvis du opplever irritasjon, må du stoppe bruken. Imidlertid er noen av produktene priset på høyere side, men kommer med kvalitet og positive resultater.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 + = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map