Top 15 kotitekoista kauneutta vinkkejä kasvot | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

Top 15 kotitekoista kauneutta vinkkejä kasvot | Tyylit elämässä

Yksilön kasvojenkäsittelyjärjestelmä on päivän tärkein kauneus tehtävä. On äärimmäisen tärkeää, että hoidat kasvosi eniten. Päivittäisen työpaineen vuoksi on usein vaikeaa käydä kauneushoitolassa. Siksi on erittäin hyödyllistä huolehtia ihosta kotitekoisten tuotteiden avulla. Luonnonvalmisteiden käyttö on erittäin hyödyllistä iholle, sillä se tuo sinulle parhaan. Kemikaalien päivittäinen käyttö voi vahingoittaa ihoa, mutta ei luonnontuotteita. Ne ovat myös kustannustehokkaita.

kauneus tips for face

Kotitekoinen kauneusvihjeet kasvoille:

Tässä on muutamia kasvojen kauneusvinkkejä, joita voit seurata hehkuvaan ja säteilevään ihoon.

1. Almond Mask:

3-4 mantelin ja maidon käyttö voi ihmeitä ihoa varten. Sen katsotaan olevan erittäin hyödyllinen tuote säteilevän ihon saamiseksi. Voit käyttää sitä päivittäin ja nähdä muutokset itse. Voit liottaa manteleita maitoon aamulla. Myöhemmin illalla voit leikata maitoa hienon tahnan avulla. Kun olet kiinnittänyt sen kasvot, voit jättää yön yli. Sinä näet havaittavissa olevat muutokset pakkauksen poiston jälkeen. Kasvosi voi nähdä hehkuvan ja paljon tasaisemman kuin ennen. On suositeltavaa käyttää päivittäin kuivalle iholle ja niille, joilla on rasvainen iho; voit käyttää sitä kahdesti viikossa.

2. Papayan naamio:

Papaya-naamio on yksi suositelluista kasvojen kauneusvinkkejä, joiden käyttö voi hyödyttää sinua monin tavoin. Koska se sisältää C-vitamiinin ja A: n, magnesiumin ja kaliumin ainesosat, se toimii erinomaisena ratkaisuna monille suosituille iho-ongelmille. Voit tehdä tahnaa hunajaa ja maitoa hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Niille, joilla on kasvojenpoistot, voivat myös käyttää tätä pakkausta eroon pimpeleistä. Voit sekoittaa papaikan keskellä multani mittiä ja laita sitten seos kasvosi päälle. Voit myös käyttää sitä Aloe Vera -geeliä estämään ihon päivittäisestä vahingoittumisesta. Seosta tulisi käyttää ihon tyypin mukaan.

3. Kurkuma Face Pack With Lemon:

Kurkuma on ikivanha historia, joka on parannus useille ongelmille. Se toimii erittäin parantavan antibakteeristen hyökkäysten ja auttaa syvä ravitseva ihon. Se puhdistaa ihosi ja kasvosi sitruunalla, joka sisältää C-vitamiinia. Voit käyttää pakkausta pesulaitteena ja levittää sitä kasvoillesi. Puhdistuksen jälkeen huomaat paljon puhtaamman virtaavan kasvon. On suositeltavaa käyttää tätä naamaria ennen suihkussa aamulla. Se auttaa pitämään ihosi terveinä torjumalla kaikkia kuolleita ihohuokosia. Sitruuna on myös hyödyllinen poistamalla minkäänlaisia ​​arpia n kasvot.

Katso lisää: Puhdista ihosi

4. Tomaattipaketti yhdessä jogurttihartsin kanssa Remover:

Tomaattikastikkeella on sisäänrakennettu sitruunainen ominaisuus, joka toimii erinomaisena puhdistusaineena. Se auttaa myös kovien pintojen kovettamisessa ja vähentää pigmentaatiota. Se on hieno pakkaus niille teistä, joilla on rasvainen iho, koska se auttaa hallitsemaan öljyä ihollesi. Jogurtin käyttö auttaa auringonruskeuden torjunnassa, koska siinä on valkaisuaineita siinä. Käytön jälkeen sinun on odotettava 30 minuuttia ennen pesemistä. Se tekee ihmeitä ihollaan poistamalla aurinko rusketuksen lyhyessä ajassa. Se auttaa myös avaamaan huokosi, mikä estää lian pääsyn huokosiin. Sinun on sekoitettava yksi ruokalusikara jokaisesta ainesosasta ja laittaa kasvot.

5. Aloe Vera Face Pack:

Aloe Vera -tehtaalla tiedetään toimivan ihmeitä iholla. Voit käyttää kasvien geeliä kasvoillasi päivittäin päivittäin. Geeli tulee työskentelemään kasvoillasi ihmeeksi ja tekee ihon terveellisemmäksi hetkessä. Päivittäisessä käytössä tietyn ajan kuluessa näet huomattavia muutoksia kasvoillasi. Kasvosi tulee paljon hehkuva ja säteilevä kuin ennen. Voit myös valmistaa pakkauksen luonnollisista ainesosista kuten hunaja, kurkku mehu, kurkku ja ruusuvesi. Se tekee ihollesi pehmeämpi ja pehmeämpi. Sen jälkeen, kun se on puhdistettu kylmällä vedellä, näet puhtaan kasvon, jossa on virkistävä tunne.

6. Käytä Jojoban öljyä poistamiseen Makeup:

Kun kasvot varjostavat meikki, se ei kykene hengittämään luonnollisesti. Joten jotta se hengittää läpi koko yön on välttämätöntä poistaa meikki. Irrota meikki käyttäen luonnollista ainesosaa jojobaöljyä, joka helpottaa helposti päästä pois meikkiäsi. Kun iho sisältää tukkeutuneita huokosia, sinulla ei voi olla selkeää ihoa. Ne auttavat sinua myös pitämään ihosi ravittu ja hehkuva. Meikkiin käytetyt kemikaalit aiheuttavat pimpelejä ja aknea, mikä johtaa harvempaan tai useampaan katkeiluun kasvoillasi. Myös ihosi kuivuu, jos huokosi tukkeutuu pitkään.

7. Remove Blackheads:

Mustapäät ovat yksi yleisimmistä ongelmista ihmisille, joilla on rasvainen iho. Kun öljy tukkeutuu mustapäisiin, se aiheuttaa mustapäitä. On erittäin tärkeää poistaa mustapäiden selkeämpi ja puhdas näköinen kasvot. Kasvojen luonnon kauneusvinkit auttavat saamaan paljon odotettua selkeämpää ihoa. Voit laittaa vetyperoksidia puuvillapalloon ja yksinkertaiseen juoksuun vaikutusalaan. Voit myös jättää sen yön yli tai pestä se välittömästi ihon tasaamiseksi. Se toimii myös erinomaisena agenttien poistamiseksi pimples ja akne kasvot.

8. mantelin öljy päästä eroon tummasta silmään:

Pimeän silmän alla on hyvin yleinen ongelma tämän päivän tilanteessa. Voit päästä eroon pimeästä silmäongelmasta käyttämällä manteliöljyä. On suositeltavaa käyttää öljyä ennen nukkumaanmenoa. Sitä tulisi soveltaa pienemmässä määrin ja viesti varovasti haavoittuvilla alueilla. Jätä se yöksi tekemään tehokkaita muutoksia kasvoillesi. Sen jälkeen, kun se on pesty kylmällä vedellä, huomaat huomattavia muutoksia silmiesi alla. Se auttaa antamaan paljon selkeämmän näköisen ihon, joka tekee kasvosi näyttävän säteilevältä. Sitä tulisi käyttää säännöllisesti, jotta pimeät laastarit haalistuisivat.

9. Coconut Water Toner:

Kookosvesi on luonnollisin väriaine, jota voidaan käyttää kasvojen puhdistamiseen ja tuoreeseen näköiseen säteilyyn. Tarvitaan vain kookosvesi ja lime mehu. Sitä tulisi käyttää päivittäin huomattavien muutosten ajan mittaan. Tätä väriainetta voi käyttää kaikkiin nahkoihin ja on orgaaninen parannuskeino. Se auttaa kasvattamaan kasvosi verenkiertoa. Tämä on yksi tärkeimmistä kotitekoisista kauneusvinkkejä kasvojen, joka auttaa pitämään ihosi hydratoitunut ja tuoreita koko. Poistamalla likaa ja ylimääräistä öljyä kasvoistasi, se ylläpitää kasvojesi pH-tasapainoa. Tämä luonnollinen ainesosa on hämmästyttävä kärki kauniiseen hehkuvaan ihoon. Työnnä varovasti puuvillapalloa, joka sisältää väriainetta kasvoillesi ja vältä silmien ärsytystä.

Katso lisää: Valitse väriaine iholle

10. Poista Sunburn with Vinegar:

Käyttämällä luonnollista helposti saatavilla olevaa ainesosien etikkaa voit nyt poistaa auringonpolttamaasi kasvoistasi. Ei ole väliä kuinka paljon aurinkovoidetta sovelletaan, haitalliset auringonsäteet vaikuttavat tehokkaasti ihoon. Voit poistaa auringonpolttamaasi etikkaa alueilla, jotka ovat alttiimpia auringon säteilyn vuoksi. Kun se kuivuu, voit pian tuntea ihon jäähdytyksen. Tätä olisi sovellettava säännöllisesti, jotta huomattavia muutoksia voidaan nähdä pienessä määräajassa. Sen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat auttamaan auringonpolttoa nopeammin. Se suojaa myös kasvot mistä tahansa sienestä tai bakteerista. Se on myös hyödyllinen ihon pH-arvon palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Voit myös toistaa tämän toimenpiteen viiden tunnin välein päivässä nopeampaan talteenottoon.

11. Huuhtele kasvosi kalkkijuustoilla:

On erittäin tärkeää puhdistaa kasvosi vähintään kerran viikossa. Lähetä varovasti liha mehua sormilla tai puuvillapalloilla. Sinun täytyy hieroa ihoa pyöreällä liikkeellä. Tämä auttaa poistamaan kuolleet solut ja tekee kasvosi kirkkaan hehkun. Jos kärsit pimples tai akne, kalkin kuori auttaa estämään niitä ihosi. Se auttaa myös erottamaan arvet jos sellainen on. Se auttaa avaamaan tukkeutuneita huokosia ja siten ihon kuorinta. Näin ihosi hehkuvat ja virkistävät ulkoasua.

12. Pakkaus kuivasta ihosta:

Niille, joilla on kuiva iho, on tärkeää pitää ihosi hydratoituna. Luonnonmukaisten ainesosien käyttö auttaa luonnollisesti parantamaan ihoa. Voit tehdä sekoitus eri aineksista, jotka toimivat parhaiten kuivalle iholle. Voit tehdä kurpitsasta, kurpitsasta ja vesimelonista liiman, jolla on elävän näköinen iho. Voit sekoittaa ainesosat maidon avulla ja levittää sitä kasvoillesi. Kun käytät kotitekoisia kauneusvihjeitä kasvoille, estät kemikaaleja pääsemästä kasvosi puoleen. Pidä se tunti, jonka jälkeen voit huuhdella sen kylmällä vedellä. Se poistaa ihon kuivumisen tekemällä tuoreen ilmeen iholle.

13. Kookospähkinäöljy ja maito puhdistukseen Tarkoitus:

Puhdistus kasvosi on yksi arkipäivän tärkeimmistä toiminnoista. Se auttaa poistamaan kuolleen ihon, öljyn ja lian iholta. Ellei ja ennenkuin sinulla on puhtaampi näköinen kasvot, mikään muu vaihe ei voi toimia. Se on yksi tärkeimmistä askeleista kohti hehkuvaa ihoa. Maito voi toimia erinomaisena kasvojen puhdistusaineena. Voit käyttää kookospähkinäöljyä poiston ja epäpuhtauksien poistamiseen kasvoilta. Kookosöljy ei olisi edullinen niille, joilla on rasvainen iho. Öljy ei ainoastaan ​​puhdista kasvosi, vaan myös kosteuttaa ja kuoritsee.

Katso lisää: Miten puhdistaa kasvosi

14. Honey For Face Cleansing:

Tätä luonnollista ainesosaa voidaan käyttää kaikissa ihotyypeissä. Ota puolikas lusikka hunajaa ja hankaa se kasvoillesi. Tarvittaessa viesti ihon alueelle pyöreällä liikkeellä ja säilytä se noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen voit pestä se lämpimällä vedellä. Tämä tarjoaa selkeämpiä ihoa poistamalla likaa. Raaka hunaja sisältää luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia, jotka estävät aknen tai pimples. Se on kohtuuhintainen kauneusvinkkejä kasvoille, mikä lisää sen parantuvien ominaisuuksien paranemista. Vaikka se toimii hyvin kaikille ihotyypeille, sitä pidetään ihanteellisena herkälle iholle. Se auttaa öljyistä ihoa tasapainottamaan öljyisyyttä ja kosteuttamaan kuivaa ihoa.

15. Face Pack Of Kirnupiimä ja kaura:

Sinun täytyy sekoittaa kirnupiimä sekä kauraa tämän pakkauksen tekemiseen. Ota varovasti viesti kasvoillesi näiden luonnollisten ainesosien avulla. Kirnupiimä auttaa rauhoittamaan ihoa ja parantamaan rakkuloita. Kaura auttaa luonnollisesti kuorinta ihoa. Se myös tekee nuoremmasta näköisestä ihosta. Niinpä teistä, jotka miettivät nuoremman näköisen ihon, voit käyttää näitä luonnollisia ainesosia. Nämä luonnolliset ainesosat auttavat sinua tuntemaan itsesi nuorilta ulkopuolelta. Se on anti-ikääntymisominaisuuksia, joten se on suuri lähde tarve monille ihmisille. Kaurapuuro auttaa myös ihon pehmentämisessä, mikä antaa sinulle erittäin pehmeän ja tuoreen ilmeen kasvoillesi.

Nämä luonnolliset ainesosat toimivat erinomaisesti kasvoillesi. Kemikaalien käyttö voi tehdä ihollesi tylsää ohimennen. Nämä luonnolliset ainesosat tekevät ihmeitä iholle ja tekevät kasvosi näyttävän täysin säteiltä ja tuoreilta. Nyt kun olet tietoinen kaikista ihon kauneusvinkkejä, voit helposti soveltaa niitä. Koska nämä ainesosat ovat kohtuuhintaisia ​​ja helppokäyttöisiä, se on erittäin kätevä käytettäväksi. Sinun ei tarvitse enää käyttää omaisuuksia ostaa kalliita maskeja ja vaikuttaa ihoon. Tee tahna helppokäyttöisistä kotitekoisista materiaaleista ihon uudistamiseksi. Herää aistit käyttämällä näitä luonnollisia kotitekoisia materiaaleja kauniin kirkkaamman näköisen kasvon suhteen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map