Shankh Mudra - miten tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

Shankh Mudra – miten tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä

Shankh Mudra tai Seashell Mudra kilpirauhaselle:

Intia on ikivanha perinne ja perinne on ominaista useista asioista. Olkoon se muinaisilla kulttuureillamme, pyhien kirjoitusten, kielten tai pukeutumisnäkökulmasta. Meillä on ikivanha perinne ja kaunis tarina niihin kiinnitettynä. Joskus näillä perinteillä on erittäin merkityksellinen merkitys heidän kanssaan. Sama pätee myös Intian lääketieteelliseen järjestelmään.

Shankh Mudra

Aikaisemmin ihmisillä ei ollut niin monia terveyskysymyksiä; ne olivat melko hyviä terveydelle ja hyvinvoinnille. Tuolloin ihmiset eivät olleet niin taipuvaisia ​​lääkkeisiin, joihin he käyttivät terveellistä ruokavaliota ja harjoituksia. Tuona aikana jooga ja mudra tai käsi eleet olivat hyvin suosittuja. Niiden tiedettiin antavan pitkäaikaisia ​​hyötyjä kilpirauhastolle ja kurkkukipuille.

Katso lisää: Surabhi Mudra Variations

Shankh Mudra Merkitys, vaiheet ja edut:

Tänään keskustelemme erästä tällaista erittäin tärkeää ja merkittävää mudraa tai käsielintä, jota kutsutaan yleisesti nimellä Shankh Mudra tai seashell mudra tai sahaj shank mudra merkitys, suorittamalla askeleita ja etuja.

Merkitys varsi Mudra:

Tiedätkö shankhin merkityksestä? Shankh on intialainen kuoren nimi. Joten tämä mudra tai käsi ele liittyy kuhunkin. Jokainen mudra on erityisen intialaista mytologiaa. Joten, tiedämme, mikä merkitys tai merkitys tämä kookos tai sahaj shankh mudra.

Shankh on erittäin lupaava symboli ja kohde intialaisessa kulttuurissamme ja mytologiassa. Shankh on myös esine, joka puhalletaan, kun jokin lupaava toiminta on alkamassa. Normaalisti uskonnollinen toiminta tai oven avaaminen on merkitty puuhailulla. Samankaltaisella tavalla shankh mudraa merkitsee hyvän terveellisen järjestelmän avaaminen normaalissa rutiinissa.

Katso lisää: Shakti Mudra Edut

Kuinka tehdä Shankh Mudra:

Kun olemme kaikki ymmärtäneet shankh mudran merkityksen, meidän on keskusteltava nyt siitä, miten se toteutetaan. tässä on yksityiskohtainen askel askeleelta ohjeet siitä, kuinka suorittaa shankh mudra.

Istu mukavassa puoli lotusasennossa. Voit istua kevyellä matolla tai tavallisella matolla. Monet asiantuntijat ovat ehdottomasti neuvoneet olla istumaan suoraan lattialle. Tämä johtuu siitä, että uskotaan, että lattiasta on joitain säteilyjä, jotka eivät ole hyviä harjoitettaessa minkäänlaista joogaa tai mudraa.

 • Voit istua silmäsi suljettuna ja avata kokonaan valitsemasi, mutta suljetut silmät voivat auttaa keskittymään paremmin.
 • Kiinnitä vasen peukalosi oikealla kädelläsi.
 • Aseta vasemmanpuoleiset sormet oikean palmun takaosaan.
 • Kosketa vähitellen vasenta käsiäsi vasemman kädensijan keskellä.
 • Liitä molemmat kädet yhteen niin, että ne tulevat muotoon kookos tai shankh.
 • Varmista, että kätesi ovat lähempänä rintatasoa. Voit sulkea silmäsi niin kauan kuin haluat.
 • Hitaasti laulaa "OM" itsellesi. Ja kuule, että sana on kuulunut vain itseesi.

Vaikutukset Shankh Mudra:

Thumb-sormen sanotaan olevan tulipalo. Joten, kun peukaloa ympäröivät toisen käden sormet ja vastaavasti toinen peukalo, kun ne ympäröivät etusormi, niin erittäin voimakas ilmavirta vapautuu kehossa.

Katso lisää: Shunya Mudra kilpirauhaseen

Shankh Mudra Terveysetuudet:

Tässä keskustelemme shankh mudran hyödyistä.

 • Tämän mudran tiedetään olevan hyödyllinen kurkkukseen liittyvissä asioissa "(kurkkukipu). Siten se tunnetaan yleisesti nimellä shankh kilpirauhasen mudra.
 • Tämän tiedetään myös auttavan tulevia laulajia, jotka haluavat muuttaa ääntään paremmin.
 • Se auttaa myös pääsemään irti ärsytyksestä.
 • Se on hyödyllistä mikä tahansa heikkous tai halvaushäiriö.

Varovaisuus ja vinkit Shankh Mudra tai varsi Kilpirauhasen Mudra:

Ihmiset, joilla on vaata ja kapha hallitseva huumori, pitäisi suorittaa tämä harjoitus hieman maltillisesti. Se johtuu siitä, että shankh mudren tiedetään lisäävän molempia näistä elementeistä.

Tallentaa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map