Mikä on märkä hilse ja miten hoidetaan? | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

Mikä on märkä hilse ja miten hoidetaan? | Tyylit elämässä

Mikä on märkä hilse? Haluatko tietää tästä? Tämä on yksi yleisimmistä kauneusongelmista, joilla useimmat ihmiset kokevat Hilseilyt. Toisaalta oikeat hilseilytuotteet voivat onnistuneesti auttaa sinua hävittämään nämä kutiava hiutaleet. Kuiva hilse on tyypillisesti vähemmän rasva kuin öljyinen tai märkä tyyppi.

Useimmiten ihmiset öljyiset kyyhkysiä saavat tällaisen hilseen. Tämä hilse näyttää pieninä, kiiltävinä hiutaleina, ja se liittyy lähes aina kutinaan. Päänahka on ikuisesti kostea öljykerros, joka peittää sen. Kun naarmuat hiuspohjan, hilseilevä hiutale jää kiinni kynsiasi. Tämä hilse tulee ja menee ja tappiot voivat sisältää sitä vuosia.

märkä-hilse-hoito

Mikä on märkä hilse?

Tällöin sinipunan tai muun öljyn valmistus päänahan iholla on tavallinen tapaus. Se on luonnollinen prosessi, joka auttaa hiuspohjaa pysymään kosteana. Vakavia huolenaiheita ilmenee, kun taas sellulaudan tai muun laihdutushyönteisen tuotanto on liian suuri. Epäsäännöllinen naudan eritys johtaa öljyvaaka-aineiden esiintymiseen päänahassa. Tällainen hilse on tylsää ja yleensä pysyy kiinnitettynä päänahkaan ja hiuksiin. Tilanne pahenee, kun likaa myös kiehtoo kostealla päänahalla, aiheuttaa lieviä kutinaa ja infektiota. Ylimääräisiä ruumiinosia, kuten kulmakarvoja ja kasvot, voidaan epäsuotuisasti liioitella hilseen takia.

Katso lisää: Vaikutukset hilseestä kasvot

Paras vinkkejä Cure Wet hilse:

On olemassa useita kodin korjaustoimenpiteitä, jotka ovat hyödyllisiä kostean hilseen hoitamiseksi ja jotkut niistä ovat seuraavia;

1. Levitä hilseilevää shampoot, jotka pitävät salisyylihappoja voimakkaasti poistaen muut vaa'at kuin voi aiheuttaa kuivumista. Hyvän hoitoaineen käyttö muutoin muut päänahka -toimet voivat palauttaa kosteuden.

2. Varmista, että puhdistat hiuksesi järjestelmällisesti jokaisen pesun jälkeen. Säilytettävä pois hiussuihkeista, muuten hiustenkuivaajat. Ne ovat omiaan estämään oman päänahan aukko ja hiustenkuivaajat ovat vastuussa kuivumista, yhdessä puolestaan ​​lisäksi hilseen vaikeus.

Katso lisää: Vaikea hilseilytyshoito

3. Upota 2 ruokalusikallista fenugreeksiä siemeniä vedessä koko yön. Auringonnousussa murskaa hieno tahna. Hiero koko päänahan päälle ja mene ½ tuntia. Puhdista mieto shampoo.

4. Käytä harjaa hierottaaksesi päänahkaa joka kerta, kun hiukset hoidetaan. Siveltimen harja auttaa herättämään päänahkaa ja puhdistamaan sen tehokkaammin. Samoin hiusten kampaus, vaikka et ole shampooing, antaa sinulle myönteisiä tuloksia.

5. Beat 2 munaa plus laittaa 2 rkl vettä siihen. Kostea hiukset ja murskaa kananmuna seoksen hiusten yläpuolella. Tällä hetkellä hieronta päänahan plus anna seoksen 10 minuuttia 15 minuuttia. Pese sitten hiukset lievällä vedellä.

6. Hieronta hiuksiasi käyttämällä hellävaraista oliivi- tai seesamiöljyä ja hajottamaan se päänahaksi yöllä. Seuraavana aamuna suljet pois pienen limetin mehut ja pyyhi se päänahalle. Myöhemmin kuin noin 1 tunti, puhdista ja pese hiuksesi shikakain avulla. Voit myös käyttää manteliöljyä ja pulahtaa sitten kuumaan veteen ja lisätä sen ympärille hiukset. Suorita se 3-4 kertaa, kun pyyhe jää kylmäksi.

Katso lisää: Kuinka lopettaa kulmakarvojen hilse

7. Yhdistä sitruunamehusta 2 lusikan etikkaa ja hieronta päänahassa. Pese hiuksesi hiukset peittäessäsi tämän huuhtelun.

8. Hiero aloe vera -lehtien geeli (voit myös lisätä muutama tippa sitruunaa) päänahan päälle ja jättää sen yön yli. Pese hiukset seuraavana päivänä.

9. Yhdistä 3 tlsi siiderietikkaa 3 tl vettä. Hanki puuvillapallo ja pistä tämä sekoitus päänahkaisi puuvillaa ennen pesua.

10. Sekoita vanha juustomassa kostea hilse. Sinun täytyy käyttää tätä kurkkua päänahkaisi ja hiuksillesi. Puhdista 20 minuutin kuluttua.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map