Kuinka tehdä Natural Wedding Makeup? | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

Kuinka tehdä Natural Wedding Makeup? | Tyylit elämässä

Yritätkö saada luonnollisen meikkiä häihisi? Hyvä on! On varmasti varmaa, että näytät silmiäänpistäväsi erityisestä päivästäsi sen jälkeen, kun saisit kauneuden tämän luonnollisen meikin avulla! Morsian aina etsiä parhaita häät ideoita, joita he voivat hyödyntää varmistaakseen, että heidän erityinen päivä on todellinen salama.

Kuitenkin yksi niistä asioista, joita ei missään tapauksessa tarvitse kulua koko häät suunnittelussa, on häät meikki. Koska on äärimmäisen helppo päättää outoa häät tyyliä sinun merkittävä päivä, luonnollinen meikki ulkonäkö on hämmästyttävä, että kaikki morsiamen pitäisi mennä, koska tämä parhaiten tuovat esiin niiden luonnollisen kauneuden vailla näköinen tavallinen lisäksi tavallinen.

Millä tavalla to Do Natural Wedding Makeup

Ohjeet Natural Wedding Makeup:

1. Aloita parantamalla ihoa:

Sellainen meikki sekoittuu helposti, entinen pesu puhdistusaineella ja liinalla pehmeästi peittää kasvosi. Paras, luonnollisin tapa suorittaa tämä on värillinen vedellä. Koska se on selkeä, sinun ei pitäisi mennä sen kanssa ihollesi, koska sinun on tehtävä perusta. Voit silti mennä hieman syvemmälle rentoutumiseen.

2. Ei Overshadowing:

Muista, että luomivärejä tuotetaan korostamaan silmiäsi, ei ylivoimaisia. Jos häät asetetaan talvella muutoin laskee, päätä neutraalit sävyt häät meikkiä. Kun kunnossa, on kesäisin kesällä muutoin kevät, pastellit varmasti toimivat oikein. Toisaalta sinun ei tarvitse mennä silmävarjon ulkopuolelle. Valonvarjosovellus voi paljastaa silmänne rakkauden ja rakentaa ne näkyviin elämään.

3. Varjo Silmäluomet:

Pehmeä, ruskehtava sävy parantaa silmiesi luonnollista ääriviivaa, joka ei näy varjoina. "Valitse sävy melko tummempi kuin ihosi tenori. "Harjaa se rypyt ja alemmat ripset alas; varmista, että ei ole kiinteitä reunoja. "

4. Tee ohut viiva:

Kun käytät silmävuoria ja käytät oikein, se tuo esiin silmänne luonnollisen kauneuden ja rakentaa ne näyttävät avoimemmiksi. Voi olla paras mennä vedenpitäväksi sekä nestemäiseksi eyelineriksi tummanruskeaksi muutoin mustan väriseksi. Vain huomaa, että teet ohuen plus luonnollisen näköisen linjan ylä-ja ala-silmäluomet. Paksummat linjat voivat tarjota silmillesi väsyneitä ilmeitä, hämmästyttäviä, että et todellakaan halunnu suuressa päivässäsi.

Katso lisää:  Kuinka käyttää huulipunaa

5. Päällystäminen Blush:

Jos haluat näyttää ruusun ja tuoreen kasvot, käytä kermaista posken väriä. Pöly jauheen punastuminen yläosa muodostaa väripopin. Pidä poskipunaasi korostettuna kevyellä jauhemaisella punastuksella. Huomaa, että valitsemasi väri järjestää häämusteiden värejä. Älä vain ylitä asioita.

6. Lievästi ylöspäin huulet:

Saat melko sävyn (joka kestää myös), valitse sävy, joka sopii huulesi tarkasti ja kaada väriä huulillesi sormenpäilläsi sen sijaan, että käytät sitä avoimesti putkesta. Keskitä se keskelle ja sekoita..

Katso lisää:  Kuinka kaataa huulet

7. Täysin kestävä:

Ripsiväri on yksi elintärkeä osa häät meikkiä ja ne voivat tasapainottaa ja rakentaa silmäsi näyttävät edelleen dramaattisia. Yritä pysyä poissa paksu ripsiväri käyttää, koska tämä luo ripset syntyä valtavasti luonnoton. Silmäsi näyttävät parhaimmiltaan, kun valitset tummanruskean muulla tavalla mustan vedenpitävän ripsiväriä.

8. Lihavoitu huulen väri:

Jotta huulet ovat houkuttelevia, käytä koordinoivaa huulipunaa ja huulipunaa, joista yhdessä on luonnollisia sävyjä. Se on iso, jos käytät koko päivän pitkiäkin huultenväriä, jotta voit laittaa itsesi pois matkoista jauhehuoneeseen pian, joten voit saada huulesi värillesi uudelleen.

Katso lisää: Levitä huulirasvaa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 − 86 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map