Kuinka lisätä korkeus? | Tyylit elämässä

Oletko miettinyt, kuinka lisätä korkeutta? Korkeus on aina ollut määrittävä tekijä henkilön persoonallisuudessa. Hyvä korkeus parantaa fyysistä ulkonäköäsi ja lisää luottamusta. Hyvä korkeus on enemmän kasvuhormonien roolipeli ja sillä on paljon tekemistä genetiikan kanssa. Uskotaan, että yli 18-vuotiaiden ylittämisen jälkeen ihmiset pysähtyvät yleensä kasvamaan pitempään. Silti on olemassa useita muita tekijöitä, jotka auttavat sinua kasvattamaan muutaman senttimetrin korkeammat jopa murrosiän ylittämisen jälkeen. Näitä tekijöitä käsitellään yksityiskohtaisesti tässä viestissä ja jos haluat lisätä korkeutta luonnollisesti, olet juuri tullut oikeaan paikkaan.

Hyvä korkeus on aina vahva kohta, kun kyseessä on persoonallisuus. Olemme iässä, jossa hyvät ulkonäkö ovat erittäin tärkeitä eri elämänaloilla. Kauneutta voidaan parantaa; ansiosta niin monia uusia kosmeettisia innovaatioita, mutta korkeus on jotain, joka on perinnöllinen eikä mitään paljon ole keksitty tähän mennessä korkeuden nostamiseksi.

Millä tavalla to Increase Height at Home

Korkeus on kuitenkin erittäin tärkeä osa persoonallisuuttasi, vaikka kukaan ei voi tehdä mitään suuria muutoksia korkeuden suhteen, on olemassa tiettyjä ratkaisuja, joita voidaan toteuttaa hieman korkeammaksi. Emme puhu mistään kosmeettisesta menettelystä, joka on keksitty. Puhumme erilaisista harjoituksista, jotka auttavat sinua saavuttamaan halutun korkeuden ilman stressiä. Tässä artikkelissa selostimme menettelyä korkeuden lisäämiseksi.

Millä tavalla To Increase Height Naturally At Home 2

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, mitkä tekijät vaikuttavat erityisesti korkeuskorotukseen ihmisillä, joko miehet tai naiset. Ennen kaiken muun meidän on ymmärrettävä ne tekijät, jotka vaikuttavat henkilön korkeuteen. Kyllä on useita tekijöitä, jotka vaikuttavat henkilön korkeuteen, erityisesti geeneihin.

Millä tavalla To Increase Height Naturally At Home 3

Kasvavan korkeuden tekijät:

• Geenit:

Geenien sanotaan olevan ensisijaisesti vastuussa useimmista fyysisistä ominaisuuksista, kuten henkilön painosta, ihonväri, runkorakenne, hiusten väri ja tietysti korkeus. Kerro meille, mitkä muut tekijät ovat vastuussa korkeuden kasvusta.

• Hormonit:

1

Seuraava tekijä on hormonit, hormoneilla on merkittävä rooli kehon kasvussa. Hormonit todella huolehtivat useiden elinten toimintaa. He itse päättävät elimen tiettyjen elinten aktiivisuuden. Hormonit ovat pohjimmiltaan endokriinien tuottamia ja ne lähetetään verivirtaan. Tällä tavoin hormoneilla on erittäin tärkeä rooli ihmisen kasvussa.

• Ravitsemus:

Ravitsemus on erittäin tärkeä ihmisen kasvulle. Aikuisen lapsuudesta lähtien lapsi on ruokittava asianmukaisesti asianmukaisen ruoan kanssa, joka lisää korkeuden kasvua.

• Rotu:

Henkilö rotu vaikuttaa merkittävästi korkeuteen. Rasistiset tekijät aiheuttavat eron fyysisen ulkonäön suhteen eri ihmisillä. Runkorakenne, silmät, hiusten väri ja korkeus lisääntyvät kaikki riippuvat rodusta, jonka yksilö kuuluu.

• Saastuminen:

Tutkimukset ovat osoittaneet, että pilaantuminen aiheuttaa ihmisille paljon ongelmia ja lähinnä ihmisen kasvun aiheuttamat vahingot. Pilaantuminen vaikuttaa kielteisesti ihmisen kasvuun kaikissa mielessä.

Joten olemme ymmärtäneet tekijöitä, jotka vaikuttavat yksilön korkeuden kasvuun, nyt ymmärrämme tapoja lisätä henkilön korkeus luonnollisimmin.

 Parhaat tapoja korottaa korkeutta:

Alla ovat parhaat vinkit ja tavat, jotka ovat erittäin hyödyllisiä korkeuden lisäämiseksi.

1. Terveellinen ruokavalio:

Millä tavalla To Increase Height Naturally At Home healthy diet

Kyllä, terveellinen ruokavalio edistää osaltaan korkeuden nostamista. Syöminen oikein on, mitä tarkoitin, koska syöminen kukaan tekisi ilman paljon vaivaa. Mutta mitä syöt, se on mitä on. Kyse ei ole elintarvikkeiden määrästä vaan laadusta, joka on tärkeätä. Alusta alkaen varmista, että ruokavalio sisältää kaikki oikeat asiat ja tietysti varmista, että pidät säännöllisesti aikaa syödä ruokaa päivittäin. Sisällytä joukko vihreitä lehtivihanneksia sekä maitotuotteita. Terveellinen ruokavalio sisältää kaikki vihannekset ja jotkin maitotuotteet saattavat johtaa, miten lisätä korkeutta.

Ne tarjoavat runsaasti kalsiumia elimistöön, mikä on elimelle erittäin tärkeä. Varmista, että ruokavaliosi sisältää proteiineja, vitamiineja, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja fosforia, sillä nämä ovat tärkeimmät vaatimukset henkilön korkeuden lisäämiseksi. Sisällytä myös ruokavaliosi kala, kana, munat, soijapavut, kaurapuuro, perunat, pavut, porkkana jne. Sen lisäksi, että pähkinät ovat myös erittäin hyviä korkeuden lisäämiseksi.

Sinun on sanottava EI kaikenlaisille hiilihappotuotteille, liialliselle sokerille ja tyydyttyneille rasvoille. On suositeltavaa noudattaa kuutta ateriaa päivässä suunniteltaessa, jotta elimistö saa tarvittavat elintarvikkeet oikeaan aikaan ja myös se, että tämä parantaa aineenvaihduntaa. Vähiten ruoan kulutus säännöllisesti varmistaa, että kehossa on vähemmän rasvaa. Sen seurauksena henkilön korkeus kasvaa luonnollisesti.

2. Elintarvikkeet lisäävät korkeutta:

Nyt puhumme joistakin elintarvikkeista ja elintarvikkeista, jotka auttavat meitä lisäämään korkeutta yhdessä kaikkien muiden sääntöjen ja harjoitusten kanssa.

A) Maito ja maitotuotteet:

meijeri Products for Increase Height

Paras tapa, erityisesti lapsille korkeuden nostamiseen, on kuluttaa kaksi lasillista maitoa päivässä ja myös muita maitotuotteita, kuten juustoa, voita, juustoa, paneeria ja muita asioita. Maidon ja sen tuotteiden sanotaan sisältävän kaikenlaisia ​​välttämättömiä ravintoaineita, jotka antavat voimaa keholle ja auttavat myös luun ja lihasten kehittymisessä. Maidon ja kaikenlaisten maitotuotteiden tärkeimmät ravinteet ovat proteiineja, kalsiumia ja A-, B-, D- ja E-vitamiineja. Ei vain lapsia, mutta nämä ovat hyviä myös teini-ikäisille ja muille ihmisille.

B) syödä munia:

munat for Increase Height

Ei ole mitään yksittäistä luetteloa, joka kertoo, kuinka korkeuden nostamista voidaan koskaan täydentää mainitsematta munien hyvyyttä niissä. Munat ovat markkinoiden käytettävissä olevien proteiinien edullisin lähde. Munat sisältävät erittäin hyödyllisiä ravintoaineita, kuten proteiinia, kalsiumia, D-vitamiinia ja D2-vitamiinia, jota kutsutaan myös riboflaviiniksi. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne tarjoavat lujuutta ja auttavat myös luun voimakkuuden kehityksessä. On olemassa tapoja, joilla voit syödä muna ja paras on kova kiehua. Nyt, jos olet rasvaa tajuissaan ja et halua kuluttaa samaa voit jättää keltuaiset ja kuluttaa munanvalkuaisen tai albumiinin osaa säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

C) Kana:

Siipikarja chicken for Increase Height

Kana on maaginen kärki korkeuden kasvaessa, vaikka olet yli ikäinen. Yli keskiarvo kuin jos olet yli 24 tai 25 vuotta sitten kana on paras tapa edetä. Siinä on maagisia luonnollisia pitoisuuksia proteiineista, jotka ovat erittäin nopeita lähteitä nopeuttamaan lihasten ja kudosten rakennetta ja kehitystä kehossa. Jotta saat parhaan tuloksen, sinun ei pidä kypsää kanaa paljon öljyllä ja mausteilla, sillä näin saat painon ja ravintoarvo laskee mausteiden ja öljyn vuoksi. Sinun pitäisi kuluttaa vähintään 65 grammaa kanaa päivittäin.

D) soijapapu ja soijatuotteet:

Soija for Increase Height

Tämä on paras uutinen kasvissyöjille siellä, jotka eivät halua kuluttaa kanaa ja munia, mutta haluavat kuitenkin lisätä muutama tuumaa. Soijapapu on yksi parhaista tavoista korottaa korkeutta, ja sinun pitäisi sisältää vähintään 55 grammaa tätä ruokavaliosta joka päivä. Soijapavut sisältävät hyvin välttämättömiä ravintoaineita ja ovat koko ravintoainetta. Soijapavun ja sen tuotteiden ravintoaineet sisältävät proteiinit, lehdet, kuidut, vitamiinit ja hiilihydraatit. Voit imeä papuja yön yli ja sitten kiehua kuluttaa niitä tai tehdä niistä osa päivittäisiä salaatteja ja keittoja. Myös soijamaito ja tofu ovat yhtä hyviä.

Katso lisää: Miten voin kasvattaa korkeuttaan 1 viikkoa

E) Banaanin edut:

Banaani for Increase Height

Tämä on yksi hedelmä, jonka tiedämme olevan huono, koska syömme tätä kulutuksen vuoksi. Mutta banaanin hyödyt milloin tahansa ylittävät tämän haitan. Hedelmä on runsaasti kaliumia, mangaania ja kalsiumia. Banaaneissa on myös runsaasti pro-bio-bakteeri-bakteereja, jotka suojaavat kalsiumia luista ja lihaksista alenevasta ja estävät myös natriumin huonon vaikutuksen luihin. Muuta kuin korkeuskorotus banaaneista tunnetaan myös luonnollisina hiustenhoitotuotteina ja myös hyväksi vatsasi ja ulosteesi.

F) Mahtava kaurapuuro:

kaurapuuro for Increase Height

Tiedätkö kuinka lisätä korkeutta luonnollisesti? Tämä on yksi kasvissyöjäinen ainesosa, joka auttaa lisäämään korkeutta ja auttaa myös luukapasiteetin rakentamisessa. Kaura-ateriat ovat runsaasti kuitu- ja proteiinilähteitä, jotka lisää luun tiheyttä ja massaa sekä korjaavat lihaksia ja kudoksia kehossa. Kaurilla löytyneet aminohapot auttavat myös uutta kudosmuodostusta. Reseptejä kauralla on myös erittäin helppo valmistaa ja myös maukkaita ajoittain. Jos yrität korottaa korkeutta pian, älä unohda sisällyttää vähintään 50 grammaa tätä säännölliseen ateriasi.

Katso lisää: Kuinka kasvaa korkeamman luonnollisesti

G) Pähkinät Tales:

pähkinät for Increase Height

Pähkinöitä ja siemeniä tulisi tehdä säännöllisesti jokaisen päiväsi aterian suunnitelma, varsinkin jos yrität löytää keinoja korkeuden lisäämiseksi. Pähkinöissä ja siemenissä, kuten kasteissa, manteleissa, aprikoosit, pistaasipähkinät, kurpitsa ja pellavansiemenet sekä muutkin, on erittäin tärkeitä mineraaleja. Nämä auttavat kasvavien hormonien lisäämisessä, mikä nopeuttaa prosessien kasvamista. Nämä mineraalit auttavat myös kehon sisällä olevien uudempien kudosten rakentamisessa. Kokeile lisätä näitä pähkinöitä ja siemeniä myös salaatisiisi, keittoihin ja smoothieihin. Voit myös liittää ja lisätä ne maitoon mukavaan makuun tai yksinkertaisesti syödä niitä.

H) Syö vihreät:

vihreä for Increase Height

Vihreät lehtivihannekset ovat yksi parhaista tavoista korottaa korkeutta, koska ne sisältävät erilaisia ​​ravintoaineita, mineraaleja, vitamiineja ja proteiineja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä lihaksille ja kudosten korjaamiseksi sekä kasvun kehittymiselle kaikenikäisille ihmisille. Lisäksi vihreät ja lehtivihannekset ovat hyviä, jotta ne pysyvät sopivina ja terveinä. Jotkut vihannekset, jotka tekevät meistä kasvaa hieman pitemmiksi, ovat pinaatti, kaulus-vihreät, herneet, coleslaw ja niin monet muut.

I) Fishy Platter:

Grillattu fish for Increase Height

Me kaikki rakastamme kalastaa ja ei voi sanoa mitään, jos nämä ovat merikaloja. Hyvä uutinen on, että kalat kuten tonnikala, sardiini ja lohi ovat myös erittäin hyviä tapoja korottaa korkeutta kaikenlaisilla mineraaleilla. Kalat sisältävät paljon mineraaleja ja proteiineja, jotka hyödyttävät ravintoaineiden imeytymistä muista elintarvikkeista ja auttavat hormonien aktivoinnissa, jotka vuorostaan ​​ovat vastuussa kasvun ja korkeuden kehittymisestä. Kalojen sisältämät ravintoaineet ja kivennäisaineet auttavat myös korjaamaan luita ja lihaksia, jotka muutoin heikentyvät ajan ja iän takia.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä korkeuden nostamiseksi

3. Aswagandha Remedy:

Aswagandha for Increase Height

Tunnettu tieteellisesti nimellä withania somnifera, tämä tunnetaan myös nimellä intialainen ginseng ja on erittäin hyvä tapa lisätä korkeutta. Tämä ei ole oikeastaan ​​ruoka-aine, vaan yrtti, jota tulisi käyttää kuivattuna ja jauheena. Tässä on monia mineraaleja, jotka auttavat lisäämään korkeutta ja suojaamaan myös luita ja kudoksia. Sinun on vain varmistettava, ettet käytä minkäänlaista öljyistä ja mausteista ruokaa tämän ajanjakson aikana. Sekoita jauhettu aswagandha kupin lehmän maitoon ja voit lisätä siihen vähän sokeria. Juo tämä kuuma ennen nukkumaanmenoa joka päivä 45 päivän ajan ja näe vain eron.

4. Hyvä asento:

hyvä ryhti For Increase Height

Kuinka korottaa korkeutta riippuu myös hyvästä asemasta. Jälkeen hyvä asento voi tehdä paljon eroa persoonallisuuden henkilön. Huono asento antaa keholle melko huonot seuraukset. Varmista aina, että pääsi ja niska ovat kohdakkain täysin vähennettynä liukastumisella tai taivutuksella. Huono asento johtaa käytännössä siihen, että selkäydin heikentää henkilön normaalia korkeutta. Oikean asennon ylläpitäminen suoralla poseella auttaa sinua saavuttamaan kehon oikean kasvun ja korkeuden.

5. Joogan lisäyskorkeus luonnollisesti:

jooga for increase Height

Korkeuden nostamiseksi on erittäin tärkeää, että työskentelet asianmukaisesti. Harjoittelu voi olla missä tahansa muodossa, joko harjoittelussa tai joogassa. Valitse mikä on mukava sinulle ja varmista, että käytät säännöllisesti sitä. Joogan harjoittaminen on erityisen hyödyllistä, koska se on erityisesti suunniteltu parantamaan henkilön henkistä ja fyysistä kykyä.

Jooga on kuin cobra pose (bhujangaasana withania somniferasana), puu pose (vrikshasana), vuoren pose (tadasana), kolmion pose (trikonasana), miellyttävä pose (sukhasana), on suunniteltu erityisesti henkilön korkeuden nostamiseen. Toinen hyvin hyödyllinen asana on Surya namaskara, joka huolehtii kehon yleisestä hyvinvoinnista. Jooga on erittäin tehokas ja antaa nopean tulosharjoituksen korkeuden lisäämiseksi.

Surya Namaskar: Tämä asana käsittää 12 eri asentoa, jotka suoritetaan kronologisesti.

Tadasana: Tadasna on erittäin tärkeä yoga asana, joka vahvistaa aseita, selkäsiäsi ja jalkojasi.

Trikonasana: Tämä yogasana auttaa parantamaan tasapainoa. Asana tunnetaan kolmion poseina ja se antaa sinulle hyvän asennon.

Sukhasana: Sukhasanan on tarkoitus olla keskeinen asema ja se on täältä, että muut aiheet ovat alkaneet. Tämän asennon avulla pystyt hallitsemaan hengitystäsi sekä nostamaan lantion ja alaselän.

Adhomukha Svanasana: Tämä erityisesti asana kutsutaan myös alaspäin suuntautuva koira. Tämä erityisesti asana auttaa lisäämään verenvirtausta kaulasi ja kasvosi suuntaan.

Lue lisää: Jooga korotuksen korkeudelle

6. Harjoitukset korkeuden lisäämiseksi:

harjoitukset For Increase height

Meillä on niin monia tapoja korottaa korkeutta. Niissä on monia harjoituksia, jotka auttavat sinua lisäämään korkeustasi. Jotkut niistä on lueteltu alla:

i) Rungon kiinnittäminen: 

Jos haluat tietää vastauksen, kuinka voin lisätä korkeuksiani, seuraa alla olevia harjoituksia. Suurin osa päivästäsi käytetään pystysuorassa asennossa. Kasvava, painovoima on suuri este, koska se pakkaa nivelten, selkärangan, rypyttää rustot, joiden seurauksena sinusta tulee lyhyempi.

Riippuva On A Rod For Increase height

Siksi voit parantaa mahdollisuuksiasi nousta pitemmällä yksinkertaisella harjoituksella ripustettavaksi sauvaan. Tämä harjoittaminen, jos se tehdään säännöllisesti, auttaa sinua saavuttamaan ylimääräisen 2 tuuman, mikä muuten ei ehkä pysty. Tehdessään tämän harjoituksen olet käytännössä venyttää selkärangan painon alla alaosassa.

Suunta:

Ota vaakasuuntainen sauva, aseta se riittävän korkealle ripustettavaksi pitämällä sitä tukevasti ja antamalla kehon ulottua kokonaan. Taivuta polvia hitaasti, kunnes ripustat itsesi ylösalaisin. Kiinnitä tämä asento vähintään 20 minuutin ajan ja toista se monta kertaa.

ii) Lantionsiirto:

Tämä harjoitus on hyvin yleinen ja yksi kuntosaliharjoittelijoiden suosikkiharjoituksista. Tämä on hyvin yksinkertainen harjoitus, joka vaatii helvetin paljon venyttely jopa lantion sekä selkärangan.

venyy for increase height

Suunta:

Aseta selälle, aseta hartiat ja kädet maahan lujasti. Taivuta polvia hitaasti ja vie jalat mahdollisimman lähelle pakaroita. Kaivaa sinut takaisin niin, että lantio työntää ylöspäin. Säilytä tämä asema vähintään 20 sekunnin ajan aluksi ja lisää sitten laskua.

iii) Dry Land Swim:

Alternate Leg Kick -harjoittelu tai kuivan maan harjoitus keskittyy alaselkään.

Suunta:

Valehtele vatsasi ja kehosi kokonaan laajennettu. Aseta kätesi suoraan eteen ja anna kämmenet kasvot lattiaan. Nosta vasenta kättäsi paljon suuremmaksi kuin oikea käsi, nosta oikea jalka pois lattiasta mahdollisimman paljon. Pidä toinen jalka suoraan maahan. Pidä asento hyvänä 4 - 5 sekunnin ajan. Sen jälkeen nosta toinen jalka ja toista harjoitukset.

iv) Uinti:

Nainen swimming in pool

Uima on erittäin suositeltava harjoitus, jos haluat lisätä korkeutta. Jos se alkaa varhaisessa iässä, se voi vaikuttaa voimakkaasti hyvään kasvuun. Uima on täydellinen kehon harjoittelu, joka pyrkii vahvistamaan ja rakentamaan lihaksia. Sinun on harjoiteltava rintoja, jos haluat lisätä korkeutta luonnollisesti. On suositeltavaa uida kaksi tuntia päivässä vähintään 4-5 päivää viikossa, jos haluat saada hyötyä.

v) Rope Jumping:

Hyppään Rope for height

Ropehyppy, joka tunnetaan myös ohita, ei ole pelkästään hauska peli vaan myös hyvä urheilu korkeuden kasvaessa. Kun hypät aina varmista, että kehosi on suora ja selkä ja selkäsi venytetään. Rope hyppyliikunta auttaa rakentamaan luun massaa alemmissa jaloissa ja tämä lisää lopulta korkeuseroa.

7. Hyvä unta:

Terve-elämää on säilytettävä kehon hyvinvoinnissa. Hyvän elämän takaamiseksi uni on erittäin tärkeä. Hyvän unen saamiseksi on varmistettava, että sinulla on terveellistä ruokaa ja noudatettava terveellistä elämäntapaa. Huono unta tai häiritsevä puoli nukkuminen voi vaikuttaa haitallisesti henkilön terveyteen. Unen laatu on erittäin tärkeä korkeuden lisäämiseksi! Miksi? No, koska unen aikana tapahtuu kudoksen uusiutuminen. Sen lisäksi kehon kasvuhormonit syntyvät henkilön unen aikana. Jos et voi saada hyvää nukkua yöllä, käytä näitä vinkkejä lepäämään rauhassa yöllä:

Hyvä Sleep For Increase height

  • Juo kuppi kamomillaa juuri ennen nukkumaan sänkyyn. Tämä rentouttaa mieltäsi ja aiheuttaa myös unta.
  • Ota lämmin kylpy juuri ennen nukkumista ja voit havaita eron. Erilaisten tutkimusten mukaan äkillinen kuoren lasku on hyödyllistä unen aiheuttamisessa.

8. Hanki D-vitamiinin annos:

D-vitamiini for increase height

D-vitamiini on erittäin tärkeä aine ihmisen luiden kehittymiselle. Liottaminen joihinkin auringonvaloon on paras ja helpoin tapa saada päivittäinen annos D-vitamiinia. Varhainen aamulähde on D-vitamiinin paras lähde. Jotkut vihanneksista ovat hyvin runsaasti D-vitamiinia, mikä on erittäin hyödyllistä, kuinka lisätä korkeuttaan.

9. Pidä kehosi hydratoituna:

ruumis hydrate For Increase height

Vesi on toinen tärkeä asia, jolla voidaan lisätä korkeutta. Vesi on hyvin tärkeä keholle. Runko sisältää runsaasti myrkkyjä, jotka tarvitsevat huuhtoutua ja vesi auttaa tässä prosessissa. On suositeltavaa juoda 2 litraa vettä päivittäin. Tämä varmistaa, että keho on hyvin hydratoitunut ja tarkistaa aineenvaihduntaa samoin. Elimistön on oltava hyvä aineenvaihdunta hyvän korkeuden saavuttamiseksi. Virheellinen aineenvaihdunta häiritsee korkeuden kehittymistä.

10. Pue ​​näin:

Jos olet jo lyhyt ja haluat näyttää pitemmältä, voit tehdä sen pukeutumalla pystysuoraan muotoiluun. Se antaa vaikutelman, että se näyttää korkeammalta.

11. Tehosta immuunijärjestelmääsi:

edistää your Immune System

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että erityinen sairaus lapsuudessa voi myös olla syynä ahtaisiin kasvuun. Siksi on tärkeää varmistaa immuunijärjestelmän asianmukainen toiminta. Tämä voidaan helposti saavuttaa säännöllisellä immunisoinnilla ja tasapainotetun ravitsevan ruokavalion kulutuksella. On muistettava, että terveellinen ruokavalio on välttämätöntä vahvemman immuunijärjestelmän kannalta. Siksi lisää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, täysjyviä ja palkokasveja päivittäiseen ruokavalioosi. Immuunijärjestelmän sujuvan toiminnan ylläpitämiseksi on tärkeätä saada terveellinen annos C-vitamiinia, omega-3-rasvahappoja ja antioksidantteja ruokavaliosta.

12. Rakenna luottamusta:

luottamus for height

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos haluat hyvää korkeutta, sinun on säilytettävä luottamustaso korkealla. Jopa korkeampi henkilö, jolla ei ole luottamusta, seisoo missään tässä maailmassa. Siksi on tärkeää lisätä luottamusta alusta alkaen. Tämä auttaa sinua osallistumaan enemmän fyysiseen toimintaan koulussa ja klubissa ja sillä on myös positiivinen rooli harrastusten valitsemisessa tai etujenne toteuttamisessa. Rakentamalla luottamusta pystyt tekemään itsellesi merkin, riippumatta siitä, mitä olet. Eikö se ole yksinkertaisin vastaus siihen, kuinka voin lisätä korkeutta?

13. Vältä muutamia asioita lisätäksesi korkeutta:

On olemassa muutamia asioita, jotka sinun on vältettävä kokonaan korkeuden nostamiseksi.

a) Vältä tupakointia ja juotavaa:

välttää Smoking and drinking for height

Tupakointi ja juominen kuten kaikki tietävät on erittäin haitallista terveydelle. Ongelmana on, että tupakoija saa niin riippuvaiseksi tupakoinnista, että hän haluaa unohtaa tai jättää huomiotta tämän tapin seuraukset. Seuraukset, joista puhun, ovat tietysti vahinkoa elimistön elintärkeille elimille. Juominen sekä tupakoinnin riippuvuus voivat häiritä henkilön kasvua korkeuden mukaan. Jos pyrkii saavuttamaan suuren korkeuden, sinun olisi ehdottomasti hyvästellä tupakointitottumuksia. Miten korotuskorkeus riippuu ihmisten tavanomaisista toimista, kuten juomisesta ja tupakoinnista.

b) Sano No Growth Inhibitors:

ei Inhibitors for increase height

On useita kasvun estäjiä tai pillereitä, jotka väittävät, kuinka lisätä korkeutta kuin taikuutta. Ymmärrä, että korkeutta ei voi kasvattaa juuri sellaisenaan kahden viikon kuluessa. Se on luonnollinen prosessi, ja vain luonnolliset asiat voivat auttaa meitä saavuttamaan tämän. Näiden luonnottomien pillerien ottaminen voi aiheuttaa haittaa elimistölle ja aiheuttaa myös monia haittavaikutuksia. Kuluttamalla minkäänlaisia ​​kasvuhormoneja on myös hyvin huono terveydelle, se voi aiheuttaa myös ahtaita kasvua tai hidastumista.

c) Vältä kofeiinia:

välttää Caffeiene for height

Kofeiinin saanti, kuten kaikki tietävät, on erittäin haitallinen keholle. Liian paljon kofeiinia voi häiritä kasvuprosessia ja haitata elimistöä monin tavoin. Kofeiini häiritsee myös henkilön unihäiriötä.

d) Vältä steroideja:

välttää steroids for height

Steroidit vaikuttavat varmasti luun kasvuun erityisesti nuorille lapsille ja nuorille.

e) Vältä ylimääräistä sokeria:

Välttää Excess Sugar for increase height

Sokeri on myös erittäin huono terveydelle. Sokerin liiallinen käyttö voi johtaa myös ahtaisiin korkeuksiin. Yksilön liiallinen sokerin saanti häiritsee yksilön fysiologisia prosesseja. Se ei salli kalsiumin varastoinnin ja hyödyntämisen tavanomaista toimintaa.

Kuinka lisätä korkeutta, nämä ovat monia vaihtoehtoja. Voit toteuttaa tämän elämässäsi ja varmasti saavuttaa suuret korkeudet, aivan kirjaimellisesti! Geenit ovat jotain, jota ei voi muuttaa, joten sinun täytyy ajatella käytännöllisesti katsoen kaikkea, joten olemme listanneet sinulle käytännöllisimmät asiat, joilla pystyt parantamaan korkeustasi. Yhteenvetona kaiken, sinun tarvitsee vain noudattaa hyvin terveellistä ja puhdasta elämäntapaa. Syö terveellistä ja ravitsevaa ruokaa, ota sopiva unta, tee harjoitukset säännöllisesti ja sano mitään kaikille keinotekoisille asioille. Pysyvyys ja kärsivällisyys voi lopulta johtaa sinut menestykseen.

Kun toisaalta on totta, että korkeutemme eivät ole todellakin käsissämme, ja on muutakin kuin vaikeaa korottaa korkeutta muutaman kuukauden kuluttua. Voit kuitenkin kokeilla näitä testattuja ja testattuja tapoja, jotka auttavat sinua.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map