Kuinka käyttää teepussit tummille silmille? | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

Kuinka käyttää teepussit tummille silmille? | Tyylit elämässä

Tummat ympyrät ja tuhlatut silmät ovat yleisiä asioita, joita kaikki huolestuttavat. Se ei näytä hyvältä naamasi ja et voi peittää sitä meikki. Verisuonten tulehdus silmiesi ympärillä aiheuttaa tumman ympyrän ja tuhlatut silmät. Syynä voi olla jokin väsymyksestä, unen puutteesta, stressin väsymyksestä ja terveysongelmista. Tummat piirit vähentävät luottamusta. On olemassa tuotteita päästä eroon tummista piireistä. Mutta se voi olla kallista ja ei välttämättä sovellu kaikille ihotyypeille. Luonnollisia kotitekoisia korjaustoimenpiteitä on olemassa tämän ongelman vähentämiseksi. Yksi parhaista tavoista päästä eroon tummasta ympyrästä ja turvonneet silmät on teepussi. Teepussien etuja tummille piireille ovat uskomattomia.

Kuinka käyttää teepussit tummille silmille? | Tyylit elämässä

Kofeiini on yleinen ainesosa kaikessa silmäkäsittelyssä. Tärkein syy siihen on, että kofeiini auttaa vähentämään verisuonia silmien ympärillä, mikä vähentää turvotusta ja tummia ympyröitä. Muut kuin kofeiini, teepussit sisältävät myös antioksidantteja ja tanniineja. Tannit ovat vastuussa maun makuista ja väristä, mutta ne voivat edistää terveellistä verenkiertoa. Näin se auttaa kiristämään ihoa. Joten voit käyttää teepussia tummien silmien silmienkäsittelyssä. Tämä on helppo tapa, että voit tehdä sen kotona aina, kun saat vapaa-aikaa. Kamomilla, vihreällä, piparminttu ja takaisin teepussit sopivat poistamaan tummia ympyröitä, puutteita ja myös anti-inflammatorisia ja antiallergisia ominaisuuksia.

Teepussit Dark Circles Under Silmät:

tee Bags for Dark Circle Under Eyes

Miten tehdä se:

 • Ota kaksi teepussia (yritä valita teepussit, jotka sisältävät runsaasti kofeiinipitoisuutta). Voit valita musta tee tai vihreät teepussit.
 • Ota kuppi kuumaa vettä ja laita tämä teepussit siihen
 • Poista nyt teepussit kuistista ja laita se säiliöön
 • Jäähdytä tämä säiliö 20 minuutin ajan
 • 20 minuutin kuluttua irrota se jääkaapista ja purista sitä poistaaksesi ylimääräisen nesteen
 • Nyt se on valmis käytettäväksi

Kuinka hakea:

Menkää ja laita tämä teepussi silmiisi. Rentoudu 15-20 minuuttia. Poista sitten teepussit huolellisesti ja pese kasvosi poistaaksesi tahrat kasvoistasi

Kuinka käyttää:

Voit tehdä tämän päivittäin, jos sinulla on aikaa muutoin tehdä se vähintään kerran tai kahdesti viikossa. Joten käytä teepusseja tuholaisten silmät tummat ympyrät ja saada kauniit silmät.

Katso lisää: Vihreä tee tummille piireille

Vihreä tee naamio silmille:

Vihreä Tea Mask for Eyes

Miten tehdä se:

Tämän maskin tärkeimmät ainesosat ovat

 • 1 kuppi keitetty orgaaninen vihreä tee
 • 1 kuppi haudutettua kurkkua
 • 4 rkl aloe Vera -geeliä
 • 2 rkl virgin kookosöljyä
 • 2 rkl luomumaalia hunajaa

Yhdistä kaikki ainesosat tehosekoittimessa ja sekoita kunnes se muuttuu tasaiseksi tahnaksi. Voit kaataa sen purkkiin ja pitää sen jääkaapissa myöhempää käyttöä varten. Kokeile vihreiden teepussien naamio päästä eroon tummista piireistä.

Kuinka hakea:

Dip puuvilla tyynyt tässä seoksessa ja aseta se silmiesi alla. Jätä se 15 minuuttia ja pese kasvosi vedellä.

Kuinka käyttää:

Voit käyttää tätä teepussia silmille tumma ympyrä kerran tai kaksi kertaa viikossa. Tee tämä joka viikko saadaksesi odotetun tuloksen.

Teepussilla on valta poistaa tummat ympyrät ja tuhlatut silmät. Älä heitä käytettyjä teepussit käyttäjiä päästä eroon tummasta ympyrästä silmiesi alla. Nämä ovat osoittautuneita menetelmiä, eikä niillä ole mitään sivuvaikutuksia. Voit tehdä tämän kerran viikossa saadaksesi kauniit kasvot. Luonnollisten korjaustoimenpiteiden käyttö on parempi kuin keinotekoisten tuotteiden käyttö, jotka saattavat vahingoittaa kasvoja.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot Dark Circles Under Eye hoitoon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map