GM ruokavalio päivä 6 - suunnitelma ja reseptit Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

GM ruokavalio päivä 6 – suunnitelma ja reseptit Tyylit elämässä

Jos olet seurannut 7 päivän GM-ruokavaliota, ota yksi asia mielessäsi, että tosiasiassa, että olet melkein valmis ruokavaliolla.

6. päivänä voit syödä hyvää ruokaa, jota voit kutsua huijaukseksi! muuntogeenistä ruokavaliota koskevasta suunnitelmasta, kulutettaviin elintarvikkeisiin ei sisälly ainoastaan ​​naudanlihaa vaan myös monenlaisia ​​vihanneksia. Tätä voidaan pitää myös muuntogeenistä ruokavaliota varten, koska he voivat syödä kaikki haluamansa naudanlihan ja vihannekset. Voit syödä suosikki vihanneksia ja on hienoa syödä tänä päivänä, kun keho on hitaasti alentamaan ruokahalua.

gm diet Day 6

Tänä päivänä sinun täytyy jo menettää jopa 10 kg! Tulee jo olemaan muutoksia siihen tapaan, jolla tapaa tarkastellaan verrattuna viime päivinä ruokavalioon. Voit myös nähdä erilainen muutos ulkonäkössä Edellisen hedelmä-vihannesten kulutuksen vuoksi voi myös nähdä eri ihon hehku.

Valmistautuminen GM-ruokavalion päivälle 6:

Viimeksi kuluneiden viiden päivän aikana kehosi on jo mennyt paljon rasvan vähentämiseen ja lisääntyneeseen aineenvaihduntaan, joten 6. päivänä tulee olemaan enemmän naudanlihan tarvetta proteiinien ja lihasten kehittymiselle ja vihannesten kuitua, jotta keho säilyy päivällä.

GM ruokavalio Päivä 6 Aamiainen:

Voit vapaasti valita aamiaisen edellä mainituista tavaroista. Aamiainen 6. päivänä voidaan aloittaa kulhoon vihanneksia tai naudanlihaa! Jos olet menossa vihanneksia, niitä voidaan paistettua tai haudutettua niin, että heillä olisi enemmän pehmeä purenta ja hyvä maku. Jos sinulla on kulho keittoa ja naudanlihaa, niin tämä pitää mahata kypsyneenä koko loppupäivän ajan.

GM ruokavalio päivä 6 lounas:

Lounasaikaan voi olla sekamuotoista vihanneksia ja naudanlihaa voi syödä. Kokeile aasialaista ruoanlaittoa, koska se on tämän tyylin paras tyyli, sillä tämän ruokalajin tarjoamat astiat koostuvat pääasiassa naudanlihasta ja vihanneksista. Jos et halua vihanneksia lounasaikaan menemään kulhoon naudanlihaa ja parsakaalia, tämä voi kuulostaa ihanteelliselta länsimaisille, mutta niin paljon kuin mahdollista, älä sisällytä perunoita tai leipää, koska molemmat sisältävät hyvää määrää rasvaprosenttia ja olet varmasti eivät halua enää rasvaa.

Katso lisää:  Gm 7 päivän ruokavalio suunnitelma

GM ruokavalio Päivä 6 Illallinen:

Illallisaikaan voit ottaa vihanneskeittoa ja hampurilaisen kinkun ei pitäisi olla leipää! Ja vain lihaa tai naudanlihaa! Kuten yöllä, suosittelemme kevyitä aterioita, varsinkin kun olet käynyt läpi pitkän ja väsyttävän päivän. Keitto avaa aistit ja täyttää menetetyn energian, kun taas naudanlihan sisältö palauttaa proteiinin, raudan ja kuidun menetetyn.

GM Diet Day 6 Päivälliset Snacks ja juomat:

Täällä esittelemme keskipäivän aterioita tai välipaloja, naudanlihaa ja vihanneksia voi edelleen syödä välipaloja. On mainittava, että aamuisin mennä vihreitä vihanneksia ja iltaisin menossa naudanlihaa ja proteiineja! Tämä johtuu siitä, että sinusta tulee täysi koko päivän, kun ruokahalu on pidettävä normaalitasolla, joten se ei halua muita ruokia.

Veden on oltava siellä joka päivä! Vesi pitää kadotetun hikeen täydentyneen ja aistit nuorentuvat. Voit myös mennä Coconut-veteen, joka voidaan ottaa iltapäivisin, mutta tämä voi aiheuttaa turvotusta! Joten älä juo paljon siitä!

Alla on resepti, jonka voit ottaa aterian tai välipalaksi.

Katso lisää:  GM ruokavalio suunnitelma 4Th Day

GM ruokavalio päivä 6 Resepti:

Naudanlihaa ja kasvisruokaa

ainekset:

  • Naudan kuutio - 6 (voit korvata sen kana tai Paneer jos olet kasvissyöjä)
  • Punainen tomaatti - 1
  • Keltainen Bell Pepper - 1
  • Sipuli - 1

Valmistautuminen:

Levitä kaikki mainitut vihannekset neljänneksen tuhansiksi ja yhteen naudanlihakuutiot (2 tai 3 kpl / kpl). Vatkaa ne vähärasvaisella voita ja myös suolaa ja pippuria tarvittaessa tai voit kuivua myös! Sitten grillata avotulessa, kunnes naudanliha on hellä ja pehmeä. Voit myös korvata naudanlihaa paneerilla tai lihalla valintasi mukaan! Se on 3.

Katso lisää: Gm Diet Päivä 5 Reseptit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map