Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä - paras 25 | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä – paras 25 | Tyylit elämässä

Yksi ärsyttävistä iho-ongelmista, joita esiintyy enemmän lapsuuden aikana, ovat syyliä. Yksinkertaisin sanoin se on ihon infektio, joka johtuu tietyntyyppisestä viruksesta. Kädet, kasvot ja jalat ovat yleisimpiä paikkoja, joissa voi esiintyä syyliä. Se on yksi ongelmallisista ongelmista, ja pitäisi alkaa etsiä oikeaa hoitoa heti, kun he rikkovat kriisiä. Lääkkeiden sijasta on parasta noudattaa joitakin kodinhoitoja, jotka ovat tehokkaita hoitoprosessissa. Jos haluat tietää enemmän syyliä koskevista huippuluokan kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä, alla oleva luettelo on alla.

Koti remedies for warts

Siinä on oikeita ajatuksia, joita on noudatettava joka päivä, kunnes ongelma lakkaa. Katso ne:

Paras kodin korjaustoimenpiteitä syyliä varten:

1. Sitruunan käyttö:

Sitruuna

Sitruuna voi auttaa kudosten detoksifikaatiossa ja poistaa viruksen, joka aiheuttaa iho-ongelman. Ota orgaanista sitruunamehua ja levitä sitä kosketeltavilla alueilla saadaksesi parhaan lopputuloksen ja hoitamaan syyliä muutamassa päivässä.

2. Valkosipuli syyliä varten:

Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä - paras 25 | Tyylit elämässä

Sekoita tuore valkosipuli ja poista mäti päivittäin. Tämä tuore neste tulee levittää syyriin joka päivä epäonnistumatta. Varmista, että se tehdään kahdesti päivässä suurimpien tulosten saavuttamiseksi. Se on oikea suunta täydellisiin tuloksiin.

3. Leipominen Soda Wonders:

Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä - paras 25 | Tyylit elämässä

Tee tahna leivontaan soodasta ja etikkaa ja pistä se syyyn kahdesti vuorokaudessa parhaiden tulosten saavuttamiseksi noin viikon ajan. Tämä on terve, turvallinen ja tehokas ajatus syyliä varten.

4. Aloe Vera:

Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä - paras 25 | Tyylit elämässä

Aloe Veralla on rauhoittavia ominaisuuksia ja auttaa antibakteerisissa ominaisuuksissa iholle. Sairauksien hoitamiseksi otetaan juuri uutettua geeliä tai mehua kasveista ja jäädyttää se jonkin aikaa ennen sen levittämistä. Tämä olisi tehtävä 2-3 kertaa päivässä, kunnes kriisi lakkaa kokonaan.

5. Tea Tree Oil:

Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä - paras 25 | Tyylit elämässä

Teepuuöljyn antiseptiset edut sopivat hyvin syylien hoitoon. Se varmasti kiinnittää hoidon prosessiin. Ota nestemäistä puhdasta puuvillaa ja aseta se syyliä varten. Korjaus on hidasta, mutta varmasti toimii hyvin. Teepuuöljy on paras koti korjaamiseksi syyliä luonnollisella tavalla ilman sivuvaikutuksia.

6. Orange Peel voi poistaa syyliä:

Oranssi Peel

Helppo kotihoito syylähoitoon on hankaa sitä appelsiinikuorella. Se muuttaa hitaasti syljen värin oranssiksi ja auttaa sitä hoitamaan noin 2-3 viikon ajan. Se on hyvä tapa varmistaa oikea hoito.

7. Kanavaliina:

kanava Tape

Levitä jotain teepuuöljyä tai hammastahnaa syliin ja peitä se kankaalla. Tämä olisi tehtävä päivittäin, jotta saisimme parhaan lopputuloksen syyliä koskevasta ongelmasta, joka aiheuttaa niin paljon epämukavuutta. Varmista, että pidät koko yön oikean käyttötavan suhteen.

8. Witch Hazel:

Noita Hazel

Yksi yleisimpiä kotoperäisiä tuotteita syyliä varten on noita pähkinä. Ota osa nestemäisestä puhtaasta puuvillasta ja aseta se suoraan syyliin. Muutaman minuutin kuluttua tämä pestään vedellä. Seuraa sitä päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

9. Perunat:

Etusivu korjaustoimenpiteitä syyliä - paras 25 | Tyylit elämässä

Ota tuoretta leikattua perunaa ja hiero vihannesten valkoista osaa syyteisiin joka päivä. Tämä tulisi tehdä 4-5 kertaa päivässä ja sitä seuraa muutaman viikon täydelliseen parantamiseen. Se on yksi helpoimmista ja helpoimmista tavoista käsitellä syyliä ja 100 prosentin turvallisella tavalla. Varmista, ettet lopeta parannuskeinoa kohtelemaan syyliä juurista. Kokeile sitä nähdäksesi hyödyt.

10. Apple Cider Etikka:

omena cider vinegar with apples

Tämä on yksi parhaista koti-korjaustoimenpiteistä syyliä varten ja myös yksi helpoimmista kaikista. Sinun täytyy tehdä täällä vain ottaa tavallinen puuvilla pallo ja liota se omenaviinietikkaa. Nyt sinun on käytettävä varovasti etikkaa syyläalueella tällä puuvillapalloilla ja peitellä sitten nauhan avulla. Sinun on tehtävä joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä vatsakipu

11. omenat:

omena 3

Omena päivässä pitää myös syyliä, mutta omenaa ei pitäisi syödä pois tässä tapauksessa. Apple on erittäin hyvä kotihoito syyliä varten ja voit yksinkertaisesti leikata viipaleet tuoreesta omenasta, ensin hiero hieman tehokasta aluetta hyvin varovasti ja sitten yksinkertaisesti peittää syyläsi viipaleella. Kiinnitä se sitten kanavateipillä.

12. Yksinkertaiset Band Aids:

kanava Tape Bandage

Band aids ja muut laastarit ja siteet ovat myös syyliä poisto talon korjaamiseksi toimenpiteitä. Tämä on mielenkiintoista, koska voit todella päästä eroon syyliä ilman minkäänlaista lääkettä ollenkaan, mutta se voi kestää hieman enemmän aikaa suhteellisen. Sinun on vain käärittävä alue kaistatukea hyvin tiukasti ja pidä sitä niin, kunnes syylä tulee ylös ja poista kiellon tuki ja soveltaa joitakin merkkejä poistoa lotion.

13. Kynsilakka syylille:

Naulata Polish Colorful

No kyllä ​​kynsilakka voi myös parannella syyliä, koska se on erittäin tehokas warts kotiin korjaamiseksi. Sinun täytyy ottaa jonkin verran hyvää kynsilakkaa ja levittää sitä syyläalueelle ja peittää syylä hienosti. Anna kynnen väri kuivua siellä ja pistä sitten uudelleen niin ja tarvittaessa, kunnes syylä on täysin kovettunut.

14. Hammastahnat:

Hammastahna

Hammastahnalla tiedetään kuitenkin olevan tulehdusta aiheuttavia aineita, ja se on siten yksi erittäin tehokkaista kotihoidosta kasvojen, kaulan tai käsien syyliä varten. Ei ole mitään vaikeaa käyttää tätä myös siksi, että hammastahna on jotain, mitä meillä kaikilla on välttämättömyys elämässämme, ja sinun on vain sovellettava sitä syyläalalla paksuilla ja peitellä sitten osaa kaistalla.

15. Aspiriini:

Aspiriini

Tämän kodin korjaamiseksi syyliä tarvitset joitakin oliiviöljyä ja aspiriinia tablettia. Sinun on ensin hieroa alue oliiviöljyllä ja aseta sitten aspiraatti tabletti ylhäältä ja peitä kaistaleet tai yksinkertaisesti murskaa aspiriinilevyt ja tee sen jälkeen tahna ja levitä sitten alueelle.

Katso lisää: Luonnollinen remedy suun haavaumia

16. Banaani:

banaani fruit

Banaanin eri osat ovat hyödyllisiä korjaavina toimenpiteinä syyliä varten ja olemme täällä keskustelemassa kahdesta tärkeimmistä tänään. Puhumme banaani-ihosta ja yksinkertaisesta banaanin viipaleesta. Poltettaessa syyliä voit leikata palan banaanikuoresta ja asettaa sen syyksi valkoisella puolella alaspäin ja peittää sen jälkeen nauha-apu. Seuraavaksi voit ottaa banaanin viipaleen ja hieroa sitä syliin.

17. Munakoiso:

Munakoiso

Tunnetaan myös nimellä brinjal ja vauva munakoisoja, munakoisot ovat suuria luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä syyliä ja myös erittäin hyödyllinen ja tehokas henkilöille, joilla on herkkä iho, erityisesti lapset. Leikkaa vain siipikarjanliha, jonka koko on hieman enemmän kuin syylä ja aseta se alueelle. Peitä nauha tai nauha-apu ja pidä se sellaisena, kunnes munakoisoosa muuttuu.

18. Sipuli:

Sipuli

Sipulit ovat erittäin tehokkaita, kun olet ärsytetty syyllä kehossasi. Voit vain ottaa viipale sipulia ja pitää hankausta erittäin varovasti alueella. Voit myös ripotella hieman suolaa viipaleella hieman ennen levittämistä. Toinen tapa käyttää sipulia on ensin kuorittamalla sitruunamehua syyläalueelle ja kiinnittämällä sitten sipuli viipale päälle vaikutuksen kohteena oleva osa ja peittämällä ban aid gipsi päivällä ja toista uudelleen seuraavana päivänä.

19. Porkkanat voivat auttaa hallitsemaan syyliä:

Porkkanat

Yhdistelmä ja porkkana sekä oliiviöljy toimivat ihmeinä syyliä ja myös muita keittoja varten. Sinun tarvitsee vain ottaa porkkana ja grillata se hienosti ja hienoksi, kunnes se muuttuu puoliksi tahnaksi. Nyt vain sekoitetaan joihinkin oliiviöljyyn, kunnes se on paksu ja nyt kosketeltava vaikutusalueella vähintään kaksi kertaa päivässä.

20. Ananas syylien poistamiseksi:

Ananas

Oletetaan, että männyn omenan bromelainpitoisuus auttaa parantamaan syyliä ja on erittäin tehokasta. Sinun on jälleen otettava viipale mänty levitä vain hieman suurempi kuin syylä alue itse ja sitten peittää kanava nauha varmistaa asema ananas siivu ja tehdä tämä joka päivä kolmasti.

Katso lisää: Sinuiitti home korjaustoimenpiteitä

21. Risiiniöljy:

pyörä Oil image

Syylät voidaan parantaa täydellisesti säännöllisellä rikkausöljyllä. Voit joko ottaa vain jonkin verran risiiniöljyä ja levittää sitä kosketeltavaksi alueelle tai ehkä sekoittaa soodaa tai leivinjauhetta ja sakeuttaa öljyn sakeus ja levittää öljyistä voidetta syyliä varten saadakseen helpotusta siitä.

22. Kasviöljy:

vihannes Oil

Tämä on yksi ainesosa, jota voit helposti löytää missä tahansa keittiössä, koska maailmassa ei ole yhtään perhettä, joka ei käytä minkäänlaista kasviöljyä keittiössä, joten sinun ei tarvitse käyttää mitään ylimääräistä öljyjen hankintaan. Nyt parantamaan syyliä, sinun tarvitsee vain ottaa vähän valkoista öljyä ja sitten suihkuttaa sen vaikutusalaan hieman ja pitää sen levossa.

23. Voikukka:

voikukkien

Voikukat ovat erittäin kauniita kukkia, joilla on puuvillaa ja pehmeää piikkiä kuin terälehtiä, ja he vain lentävät pois samalla kun annat heille iskuja. Varsi on vain kädessäsi. Nyt on olemassa määrä maitoa jokaisen voikukan varressa ja voit ottaa tämän maidon ja yksinkertaisesti tehdä sen syylät alueella saada erittäin nopeasti helpotusta. Ainoa asia on, että sinun on vain toistettava tämä menetelmä kahdesti tai kolmesti joka päivä.

24. Kuuma vesi:

Juominen hot water

Kyllä täällä puhumme aivan kuumasta vedestä, jota et voi juoda lainkaan. Ota kulho tällaista vettä ja voit myös lisätä hieman etikkaa tähän. Nyt liota sormesi suoraan tai puuvillapallo, jos syyliä ei voida liottaa suoraan ja sitten antaa veden kääntyä lanneaan juuri sellaiseksi.

25. Scrubbing:

pesee Hands

Vaikka raskas pesu ei ole ollenkaan suositeltavaa syyliä kohtaan, puhumme lempeästä pesurista, kun tunnet, että syyliä on tulossa vähän kovaksi. Se on enemmän kuin kuorinta alueelle eikä kova hankausta. Hanki lievä ja vaahtoava saippua ja puhdista alue kauniisti vain kerran päivässä ja vain muutaman sekunnin ajan..

Syylät voivat olla todella tuskallisia joskus ja aivan kuten aiemmin sanottiin enemmän kuin lääkkeet nämä kodin korjaamiseksi syylät ovat tehokkaampia ja helpompi seurata samoin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map