9 Paras Indian Bun kampaus | Tyylit elämässä

Pullat ovat luultavasti yleisimpiä ja alkeellisempia kampauksia intialaisille. Usein kiireisissä häissä tai varhain aamulla kostutetussa toimistossa näet, että naiset omissa vaatteissaan urheilevat nopeasti valmistettua pullaa joko voittamaan lämpöä tai karsimaan jonkin aikaa kiireisessä aikataulussaan. Koska muunnelmat ovat tärkeä osa nykyaikaistamista, jopa karkeat pullat ovat menossa läpi joitakin persoonallisuuden muutoksia. Monien tyyppien joukossa on korkea pulla, matala, sivupuoli ja tietenkin sängyn pään sotkuinen. Tänä päivänä tässä artikkelissa tuemme tuhansia intialaisia ​​pullafosetteja, joita voi harrastaa urheilua.

Messy Look:

intialainen bun hAairstyles1

Tämä on luultavasti vähiten jäsennelty vielä käytetyin pulla etsiä modernia Intiasta. Hauras ulkoasu vaatii vain, että voit kerätä hiukset pään takaa ja sotkea se sitkeästi käyttämällä yksinkertaista hiusnauhaa. Hauras pulla ei vaadi mitään rakennetta tai tekniikkaa, mutta lisää tilavuutta ja tyyliä hiuksillesi.

Kavallettu pulla:

intialainen bun hAairstyles2

Täydellinen häät näyttää tai yksinkertaisesti luoda lausunto tyyli, kokeile tätä mahtavaa pulla ideaa. Tämä on yksinkertainen donitsipulla, jolla on hampaat keskellä, jonka avulla voit ripustaa tai kiinnittää ornamenttiasi. Donkkuleipä voidaan parhaiten luoda käyttämällä sukkaa pohjana, joka antaa sinulle täydellisen sukka pulla tai donitsi näyttää.

Braid Bun:

intialainen bun hAairstyles3

Aloita keräämällä hiuksesi loppuun ja sitoa yksinkertainen poni siihen. Lisätilavuudelle voit lisätä laajennuksia tai hiuslisäkepulloja ja aloittaa poni palmikoinnin. Tässä voit joko valita yhden punoksen, jonka voit kääriytyä poniin tai segmentoittaa hiukset kahdeksi kolmeksi punokseksi ja seurata kiertymismenetelmää.

1

Side Bun:

intialainen bun hAairstyles4

Tämä on pehmeä valssatut puupellit ja virheetön ulkonäkö käytä hiutaleita etukäteen antamaan hiuksille, että loistava prinsessa kiemura. Tämä hiuslakka saattaa kestää jonkin aikaa yksittäisten säikeiden lukkojen ja valssatut ruusu kuten käämi ja sitten kiinnitetty pään puolella.

Katso lisää: Intian updo kampaus

Ranskan Twist:

intialainen bun hAairstyles5

Tässä on toinen asia, josta me opimme ranskasta, jossa hiukset on upeasti kierretty kaunis ranskalainen rulla. Jätä löysät säikeet hiuksen etuosaan, kun taas loput on pudonnut kumpuaa-se tai kiusanteko ja sitten kääritään sisäänpäin ranskalaiseen tyyliin pulla.

Top Knot:

intialainen bun hAairstyles6

Alkeellisinta pullaan on trendinvalmistajien tai kesänhakkaajien suuri pulla. Älkää antako pitkiä sukkahousuja parhaani voitte kosteiden kesien aikana käärittämällä hiukset korkeaan poniin, muttei koskaan todella kiinnittäisi sitä solmimalla. Kerää hiukset ylös ja kierrä sitten tiukka pulla. Kun olet siinä, jätä löysä lanka takana kattamaan solmuun.

Katso lisää: Kuinka tehdä Intian morsiamen kampauksen

Top Knot Variation:

intialainen bun hAairstyles7

Tässä on muunnelma yläosasta, jossa hiukset on jaettu kahteen lokeroon, joista ensimmäinen on sidottu yläsäiliöön, pieni ja pienikokoinen, kun taas muut hiukset pehmennetään ja pidetään vapaana antaen sinulle urheilua sekä vapaan hiuksen kanssa pulla ylhäältä.

Looped Look:

intialainen bun hAairstyles8

Tämä on matala ripustettu pulla, joka on valmistettu silmukan silmukan avulla. Kerää hiuksesi takana ja luo silmukka sormillasi, lopulta ohitse poni ja kiertele sitä ylös luoda pulla.

Katso lisää: Pohjois-Intialainen Hairstyle

Underdog:

intialainen bun hAairstyles9

Täällä aloitamme käännetyllä ranskalaisella punoksella ja sen sijaan, että viimeistelisimme punokset, käärittele se pullaan aivan ylhäällä.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map