9 Kuvia Adriana Lima ilman meikkiä Tyylit elämässä

Supermalli, joka kannattaa Maybelline-tuotemerkkejä ja kävelee Victoria-salin luiskahdus viime vuosina, olisi todella sitä mieltä, että hän menee kaiken dollareiksi jokaiseen tapahtumaan täällä. Usein totuus malleista, kuuluisat joutuvat olemaan täydellinen itsensä joka kerta, joka saattaa sisältää parhaita vaatteita ja tietenkin korkeimpia meikkiä vinkkejä ja temppuja, jotain, jonka mielestäsi on vain niiden hihassa. Mutta sen jälkeen Victoria Angelin meikki vähemmän kuvia alkoi levittää verkkoa, oli ilmeistä, että tämä brasilialainen kauneus on paljon muutakin kuin pelkkää meikkiä ja hyviä vaatteita.

1. Lähikuva:

Adriana lima without makeup

Tämän supermallin läheltä sydämemme sulaa, kun tämä brasilialainen pommi on kehittänyt virheettömän sileän ihon. Ei vinkkejä meikki nähtiin tällä viktoriaanisella enkeli ja silti vilauksen hänen lähikuva osoittaa kuinka kauneus Lima ei ole rajoitettu sisällä meikki laatikot, mutta hänen valtameren vihreät silmät yhdistettynä pullea vaaleanpunainen huulet.

2. Taustapuolella:

Adriana lima without makeup2

Varmasti Victoria's Secret ramppisnäyttelyn muotikävelyssä Adriana Lima, ikuinen enkeli vuodesta 2002 nähtiin ennen hänen meikkiä ja yksinomainen alusvaatteita selvitettiin. Tämä julkkis ennen kuin muutti diivaa käytti muutama tunti Au-luonnollisessa itsessään, hiukset normaalilla aallolla, kun hän näytti upealta jopa ilman meikkiä.

3. Lähikuva:

Adriana lima without makeup3

Adriana-kuvasta nähtiin verkko, jossa nuorempi Liman asetteli valokuvan. Vaikka hänen nuoruutensa, mieluiten hänen alkuaikojen mallintamisen päivinä, Lima näytti upealta. Kuva oli todiste siitä, kuinka Lima ei ole aivan kauneus hänen ramppeihinsa vaan todellinen kauneus sisältä.

4. A Tarkkaileminen:

1

Adriana lima without makeup4

Hänen mallinsa itsensä irrottaessa Adriana Lima otettiin valokuvilla, kun hänellä oli rento savu, kun hänellä oli hiuksiaan poniin ja hänen kasvonsa vääntyi. Kuvan ulkoasusta voi huomata, että mitään meikkiä ei ole, mutta on ilmeistä, että hän on todella kaunis. Hänen ihonsa sujuvuus on ilmeinen siinä ihon hehkussa, kun hän urheili kaunista itsensä.

Katso lisää: Rihanna ilman meikkiä

5. Ostopäivä:

Adriana lima without makeup5

Erinomainen hauska täydellinen ostospaikka tyttöystävien kanssa, hedelmällinen kesämekko urheilussa Lima lähti ulos ja noin uusien vaatteiden kalastukseen. Kun viittoja oli ulkona sään ulkopuolella, Lima ei päättänyt mitään meikkiä, kun hänellä oli hiuksiaan, etulajit peittyivät takaisin ja kiinnitettiin, kun taas muut hiukset joutuivat irti olkapääsä. Ehkä urheilussa vain huulikiilto tässä muuten lämmin päivä, Lima oli talonpoika näkö silmään.

6. Harjoittelun jälkeen:

Adriana lima without makeup6

Hänen kovan työnsa hedelmät näkyvät selvästi hikoilun pisaroiden kautta, jotka muokkaavat hänen virheetöntä kasvonsa. Jopa hikipisaroilla, jotka näkyvät kaikkialla itsestään, virheetön iho on varsin houkutteleva, kun hän urheiluttaa tahrattoman sileän pinnan.

Katso lisää: Scarlett Johansson ilman meikkiä

7. Little Sneak Peek:

Adriana lima without makeup7

Jälleen kerran meillä on vilahdus yksi hänen mallintaa keikkoja, joissa hän kääntyy alas, kun hänen hiuksensa on parhaillaan tekemässä. Ei mitään meikkiä, Lima näytti tuotteliailta ja upeilta, kun taas kasvojen pelkkä hehku antaa todisteita hänen kauneudestaan.

8. Kylmäpäivä Walkabout:

Adriana lima without makeup8

Tässä on toinen kuva upeasta Limasta, joka näyttää eläväiseltä ja pirteältä kuin koskaan. Wearing takki ja hänen kaikki mustat pukea, Lima hymyili kameraa armollisesti, kun hän käveli ristissä ja kaunis.

Katso lisää: Shakira ei meikkiä

9. Kuntosalin jälkeen:

Adriana lima without makeup9

Vielä yksi harjoittelun jälkeen selfie, Lima tällä kertaa näytti huuhtoutunut ja väsynyt jälkeen rasittava liikunta ja vaikka voidaan sanoa hänellä on ollut hyvä harjoittelu, hän silti näytti ruusuinen ja kaunis luonnollinen itsensä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map