9 Kuuluisia temppeleitä Jharkhandissa Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

9 Kuuluisia temppeleitä Jharkhandissa Tyylit elämässä

Jharkhandissa asuu monia temppeleitä. Katsotaanpa 9 niistä.

Top 9 parhaita temppeleitä Jharkhandissa:

Baidyanath-temppeli Deogarhissa:

temppelit in jharkhand

Baiduanath Jyothirlinga-temppeli sijaitsee Deogarhissa, joka on yksi kahdestatoista Jyothirlingasta, Shivan kaikkein pyhimmästä majapaikasta. Se tunnetaan myös nimellä Baba Dham ja BaidyanathDham ja on temppelikompleksi, joka koostuu Baba Baidyanathin temppelistä Jyothirlingan ja 21 muun temppelin muodossa. Miljoonat pyhiinvaeltajat vierailevat pyhäkössä ShravanMelan aikana heinä-elokuussa.

Bindudham Barhwarassa:

temppelit in Jharkhand2

Bindudham tai BinduswaniMandir Barhwarassa on omistettu Trideville tai MahaDurgalle tai Kali, Maha Lakshmi ja MahaSaraswati Shaktipeethin muodossa. Temppelin sisäänkäynnillä on auringon Jumalan patsas, Surya ja toisessa osassa on 35 metrin patsas Monkey God, Hanumana, jossa ihmiset näkevät hänen pyhän jalanjälkensä. ChetraNavratraDurga Puja on eniten juhlittu festivaali täällä.

Malutin temppelit Maluti Villagessa:

temppelit in Jharkhand3

Malutin kylässä sijaitsevat Malutin temppelit ovat 78 olemassa olevaa terrakotta-temppeliryhmää. Näiden temppelien sanotaan olevan päivätty 17-19-luvuilla. Temppeleillä on jumaluuksia, kuten suojeleva jumaluutta Mowlakshi, Lord Shiva ja Vishnu sekä jumalatar Kali ja Durga. On myös temppeleitä, jotka on omistettu Pyhälle Bamakhyapalle ja Manasa Deville. Se on julistettu yhdeksi maailman parhaista kulttuuriperintökohteista.

Jagannath-temppeli Ranchissa:

temppelit in Jharkhand4

Jagannathin temppeli, joka sijaitsee Rankin pienen kukkulan päällä, rakennettiin vuonna 1691. Tämä temppeli on samanlainen arkkitehtuurilla kuuluisan Jagannath-temppelin Puriin, mutta paljon pienempi. Reittiä temppelin reagoimiseksi ihmisten täytyy joko kulkea ylhäältä tai ottaa ajoneuvoa, koska se on pitkä reitti. Samanlainen kuin purjehdus festivaali Puri, temppeli täällä myös juhlii kuuluisa RathYatra vuonna kuukauden Aashadhaa.

Chinnamasta-temppeli Ramgarh-alueella:

temppelit in Jharkhand5

Chinnamasta-temppelin Chinnamasta sijaitsee Rajrappa Ramgarh-alueella ja on omistettu jumalattarelle Chinnamastalle, joka on pääoman jumaluus, joka on Kamdeon rungossa ja Rati lootussellissä. Se on kuuluisa Tantrik-tyylistä arkkitehtisuunnittelustaan. Jumalissa ja jumalattoreissa, kuten Suryassa, Hanumanassa ja Shivassa, on kymmenen temppeliä.

Katso lisää:  Kuuluisa temppeli Kanpurissa

Sri SriKalika Maharani-temppeli Bokarossa:

temppelit in Jharkhand6

Sri SriKalika Maharani-temppeli on Hindi-temppeli, joka sijaitsee Bokarossa, jonka Aashiyan Estate kehittäjät ovat rakentaneet. Se on omistettu Devi Kalille, ja pieni KalikaViharin kaupunkitalo on nimetty tämän temppelin mukaan. Temppeli on uusi rakennus valmistunut vuonna 2012 ja on kaksikerroksinen rakenne, jossa on pitkä stupa, joka on 90 jalkaa pitkä, 50 jalkaa leveä ja temppeli on yli 160 metriä pitkä. Temppelikompleksissa on myös temppeleitä, jotka on omistettu Lord Hanumanalle ja Sri Ramille.

HariharDham kaupungissa Giridh:

temppelit in Jharkhand7

Giridissa sijaitseva HariharDham-temppeli on maailman suurin Shiva linga. Se on maailman korkein Shiva linga, joka on 65 jalkaa. Temppelia ympäröi joki ja levisi yli 25 aaria. ShravanPoornima on tärkeä festivaali, jota juhlitaan täällä ja pyhiinvaelluksen lakhs vierailevat tänä aikana. Nag Panchamia vietetään myös kun kobraa palvotaan.

Katso lisää: Kuuluisia temppeleitä Hyderabadissa

Jharkhand Dham Dhanwarhissa:

temppelit in Jharkhand8

JharkhanDham tai yleisesti tunnettu Jharkhandi sijaitsee Dhanwarhissa Giridin alueella. Tämän alueen kaikki rakenteet ovat kattomaisia, mikä on sen ainutlaatuinen ominaisuus. Temppeli on omistettu Herra Shivalle ja vuosittaisessa messuosassa paikka jää tungosta. Myös Shivan harrastajia tarjoavat rukouksia täällä Maha Shiva Ratriin aikana.

Dewrin temppeli Ranchiin:

temppelit in Jharkhand9

DewriMandir sijaitsee vain vähän Ranchin ulkopuolella ja on omistautunut SolDaBhuji-jumalattarelle, joka on MaaDurgan muoto. Temppelissä on myös Lord Shivan idoli, ja monimutkaisuus on levinnyt yli 2 aaria. Uskotaan, että tämä temppeli on ainoa temppeli, jossa 6 heimoparmeja, Pahan, suorittaa rituaaleja ja tarjoavat rukouksia brahminipien kanssa.

Katso lisää: Temppelit Kanchipuramissa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 + = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map