15 Tyylikäs David Beckham Tattoo mallit Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.com

15 Tyylikäs David Beckham Tattoo mallit Tyylit elämässä

David Robert Joseph Beckham on englantilainen entinen jalkapalloilija, joka on voittanut liigamäärejä noin neljässä maassa. Hän on yksi maailman halutuimmista kuuluisuuksista, on naimisissa Victoria Beckhamiin ja hänellä on neljä lasta.

David Beckhamilla on noin kolmekymmentäkaksi tatuoinnit, jotka ovat ylistäneet sekä monet toimittajat ja kirjoittajat. Beckham väittää arvostavansa jokainen tatuointi ja sanoo, että hän ei pahoillaan ole edes yhtä niistä.

Beckham tattoo designs

David Beckham Tatuoinnit merkityillä:

David Beckhamin tatuointimallit ovat eniten upeita tunnusmerkkejä, joten lue lisää hänen kuuma (ja jotkut aika kyseenalainen) hihan tatuoinnit ja kaikki David Beckhamin tatuointiin liittyvät tatuoinnit. Seuraavassa on muutamia parhaita beckham-tatuointimalleja, jotka on merkitty Beckhamiin,.

1. David Beckham Ranteen Tattoo-Rakkaus ja linnut:

David Beckhamin tatuointi on painettu vasemmalle puolelle ja siinä on "Affection", joka on kirjoitettu käsikirjoituksella, jossa kuva on nielemä sen lähellä. Tämä tatuointi oli painostettu vuonna 2011, ja David Beckhamin tatuointi merkitys puhuu kuvan perheen rakkaudesta ja luotettavuudesta.

david-Beckham-rakkaus-birds-yhdistelmä-tattoo14

Ilmeisesti uusin jäsen Beckhamin perheelle, pikkupoika Harper Seven, vahvistaa David Beckhamin tatuoinnin, kun hän otti kuvan Viktorissa lähetetyssä valokuvassa, jossa hänellä oli isänsä painettu käsi. Victoria meni kuvaan David Beckhamin tatuoinnilla tweetillä, "Harper ihastuttaa isällään uutta adoreation tatuointia. X VB. "Nieleminen on tunnettu tatuointi, joka ulottuu merimiehille, jotka käyttävät tatuointeja puhumaan kuinka pitkälle heillä oli matkaa. Beckhamin tilanteessa nielemisen tatuointi puhuu ihastuttavasta ja omistautuvasta ihastuttavasta perheestä.

2. 99 Tattoo Design David Beckham Finger:

david-Beckham-99-tattoo10

Davidin tatuointi sisältää numeron "99", joka on painettu oikeaan sormeen suorassa pimeässä tekstuaalisessa tyylissä ja symboloi mitä David sanoo "oli kunnollinen vuosi minulle". Vuonna 1999 David liittyi hänen merkittävään 16 vuoteen , Victoria ja samana vuonna David auttoi lisäksi Manchester Unitedia eurooppalaiseen diskanttiin, voitti Valioliigan, FA-cupin ja UEFA: n Mestarien liigat yksinäisiksi kausiksi. Koska hänen lapsensa ovat nyt kasvaneet ja hän otti eläkkeensä jalkaurheilun urasta, se antaa ajatuksen siitä, että David Beckham saattaa tuntua jonkin verran nostalgista!

3. David Beckham käsi-tatuointi -Victoria And Love:

david-Beckham-Victoria-ja-rakkaus-tattoo15

David Beckham paljasti toisen käden tatuoinnin menossa Global Fund ja British Fashion Party Uusi laajentuminen Davidin tatuoinnissa kerääntyy erottamattomasti "Adoration" tat hän on kirjoittanut hänen vasemmalla kädellä, mutta sisältää hänen merkittäviä muita nimi "Victoria" oikeanpuoleisen kirjelomake antaa hienon käsikirjoitustyypin, sen vieressä olevan ruohon kuvan rinnalla. David Beckhamin tatuointi kiristettiin kahden viikon kuluttua siitä, kun brittiläinen malli ja jalkapallo-tähti näyttivät valtavaa uutta tatuointia hänen puolivälissä, jonka hän ilmeisesti sai totturipaketista Victoria antoi hänelle 38 vuotta.

4. David Beckham -hihnan muotoilu-ainutlaatuinen "Praye For Me":

david-Beckham-ainutlaatuinen-rukoilen-for-me-tattoo13

Beckhamilla oli sanat "Petition God for Me", joka kirjoitteli oikean ranneansa ulkona, sumujen keskellä ja erilaisista kuvista, jotka muodostavat David Beckhamin hihan tatuoinnin. Selvästi David Beckhamin käsivarren tatuointi oli motivoitunut hänen ristiriidassa Manchester Unitedin kanssa. ja oli painettu toisen "tyypillisen" palan rinnalla, jotka molemmat peittävät "syvällisen myllerryksen, jonka hän tuntee menemästä L.A: hun." Toinen osa David Beckhamin hihatatuotteesta sisältää Knight Templar, jota symboloi erilainen punainen risti.

5. Roman Numerals Tatuointi oikealla ranteella:

oikea Wrist Roman Numerals Tattoo

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2006. Kun salaisuus tehtiin Victoriain kanssa juuri sinä vuonna, Beckhamin päätti saada joitain sopivia tatuointeja. Nämä roomalaiset tatuoinnit merkitsivät 8. toukokuuta 2006 pidetyn seremonian päivämäärää. Niitä pidetään myös hyvin merkittävinä.

6. Vasen varsi Victoria Tattoo:

vasen Arm Victoria Tattoo

Beckhamsin vasen käden tatuointi tehtiin vuonna 2007. Se on kuuden tuuman tatuointi, joka näyttää vaimolleen Victoria Beckham. Se oli virkistys eräästä Viktorian valokuvauksesta, jota hän piti paljon. Tatuointi on todella tyylikäs ja kaunis.

7. Latinalaisen fraasi Tattoo David Beckhamin oikealla kädellä:

david-Beckham-latin-lause-tatuointi-design12

David Beckhamia nähtiin lisäksi houkuttelemalla toinen alavartalon tatuointi, joka oli painettu molempiin käsiinsä. Vasemmanpuoleiselle kädelle David Beckhamin tatuointi on ainutlaatuinen lause latinaksi, mikä tarkoittaa "Minä rakastan ja vaalen". Tämä David Beckhamin tatuointi muotoilee nimenomaan hänen "Victoria" tatuoinnillaan (tai tarkemmin sanottuna hänen "Victoria" "Tatuointi.

8. David Beckhamin kylkiluut Jesus Tattoo:

kylkiluut Jesus Tattoo

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2010. Siinä on muotokuva Jeesuksesta matkalla ristille. Se kirjoitettiin, kun hänen isoisänsä Joe West kuoli. Tämä muotoilu perustui katolisen taiteilijan Matthew R. Brooksin maalaukseen.

9. Jeesus ja Harper Tattoo David Beckhamin vasempaan ylävartaloon:

vasen Upper Chest Jesus and Harper Tattoo

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2011. Siinä näkyy Jeesuksen muotokuva, joka oli tehty näyttämään siltä, ​​että kerhot kertoivat Beckhamista haudalta. Nämä kerubit olivat hänen kolmen poikansa edustus, ja kun hänen tyttärensä Harper tuli perheen kuvaan, hän leimasi myös sen nimen yli.

10. David Beckham Lower Back Brooklyn Tatuointi:

Alempi Back Brooklyn Tattoo

Beckhamin alaselän tatuointi oli ensimmäinen kerta, kun hän käveli kivuliaita neuloja. Se tehtiin vuonna 1999 ja Brooklyn kirjoitti siihen. Se on erittäin houkutteleva tarkastella, on kirjoitettu erittäin tyylikkäästi ja tehty hänen pojan, jonka nimi on myös Brooklyn syntyi.

Katso lisää: Tilapäinen kulmakarvojen tatuointi

11. David Beckham ja Guardian Angel Tattoo:

ylempi Back Guardian Angel Tattoo

Beckhamsin ylävartalon tatuointi on vuonna 2000 tehty vartija-enkeli. Tämä tatuointi on suunniteltu symboliseksi suojaksi poikansa Brooklynin nimelle, joka on muutama tuumaa alle hänen yläosastaan. Tatuointi sai suurta suosiota ja osoitti myös rakkautta, jota Beckham on kohdannut poikansa puolesta.

12. Victoria Tattoo David Beckhamin vasemmalla kädellä:

david-Beckham-sanskrit-Victoria-tatuointi-design11

David Beckham päätti avata esittelyn hänen adheationsa hänen avustajansa Victoria Beckhamista saamalla hänen nimensä sisään vasemmalla kädellä. David Beckhamin alavartalon tatuointi painettiin sanskritilla ja sen tarkoituksena oli käyttää vain "Victoria". Valitettavasti se kirjoitettiin virheellisesti Victoria .

13. Kiinan vasen rinta Cage Tattoo:

Kiinalainen Left Rib Cage Tattoo

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2008. Se oli kiinalainen motiivi, joka tarkoitti "Kuolema ja elämä ovat määrittäneet nimitykset. Rikkaudet ja kunnia riippuvat taivaasta ". Tämä oli yksi beckhamin luokittelemista tatuoinnista.

14. Angel Sleeve Tattoo on Beckham oikea käsi:

oikea Arm Angel Tattoo

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2004. Kun olette väittäneet olevansa yhteydessä Rebecca Loos, Beckham käytti tätä tatuointi kuvata hänen tunteita. Hän sanoi myös, että kaikilla on oma tapa ilmaista ajatuksiaan ja hänen tapa on tatuoinnilla. Tatuoinnilla oli myös "Monimuotoisuuden edessä" kirjoitettu siihen.

15. Romeo Tattoo David Beckham Yläpuolella:

ylempi Back Romeo Tattoo

Beckhams Upper Back Tattoo kirjoitettiin vuonna 2002, jolloin hänen poikansa Romeo syntyi vaimosta Victoria Beckhamista. Tämä tatuointi tehtiin aivan suojelijan yläpuolelle, jota tuettiin nyt valtavilla siivillä. Tämä muotoilu oli Louis Malloyn luominen, joka on Manchesterin tatuoitu taiteilija.

Katso lisää: Angelina Jolie Tattoo mallit

Selvästi David Beckham rakkaus tatuoinnit ovat vain ääretön, ja jokainen eri tatuointi. jalkapallon tähden käsissä on David Beckhamin hihan tatuointimallien perusosa ja puhuu elämässään kriittiselle osalle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map